Струнка, але без пресу: молода дружина Віктора Павліка похизувалась підтягнутими формами після народження сина

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка похизувалась своїми формами після народження первістка. Катерина Репяхова показала знімок, на якому трішки випирає животик

Українська блогерка, власниця свого бренду дитячого одягу, а також молода дружина відомого співака – так українці знають Катерину Репяхову. Знаменитість доволі популярна в Інтернеті, а тому підписники та шанувальники уважно стежать за сторінками зірки в соціальних мережах.

Катерина Репяхова показала, як виглядає її фігура після пологів

У червні минулого року дружина Віктора Павліка подарувала йому сина. Для співака дитина не стала першою, а от в житті Катерини Репяхової Михайло Павлік виявився поки єдиним. Так, з дня пологів пройшов понад рік, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова показала, яку трансформацію пройшло її тіло за цей час.

У червні 2021 року молоде подружжя стало батьками – Катерина Репяхова народила сина від Віктора Павліка
У червні 2021 року молоде подружжя стало батьками – Катерина Репяхова народила сина від Віктора Павліка

Знаменитість опублікувала в Інстаграм-історії свою фотографію в роздільному купальному костюмі. Таким чином підписники змогли побачити, що форми молодої матері стали більш підтягнутими, втім невеликий животик все-таки випирає. Варто зазначити, що, побачивши Катерину Репяхову на пляжі, було б важко напевно сказати, що Михайло Павлік – її син. Дружина українського співака виглядає спортивно та підтягнуто.

Катерина Репяхова показала фотографію, на якій видно, як змінились її форми через понад рік після народження свого первістка
Катерина Репяхова показала фотографію, на якій видно, як змінились її форми через понад рік після народження свого первістка

Де знаходиться дружина Віктора Павліка з їхнім сином?

Декілька тижнів тому Катерина Репяхова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила підписникам, що на деякий час забуде про свої турботи та стрес. Так, знаменитість зізналась, що спланувала відпустку, в яку відправиться разом зі своїм маленьким сином. Катерина Репяхова повідомила, що покидає Україну на місяць, втім обов’язково залишатиметься на зв’язку зі своїми шанувальниками в Інстаграмі.

Спочатку дружина Віктора Павліка відправилась до Ізраїлю, де навістила свою сестру та рідних. Знаменитість відсвяткувала день народження своїх племінників, насолодилась часом, який провела разом зі своєю сім’єю, та поїхала з сином далі – до Єгипту.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.