Зірки-Дюймовочки: хто з відомих українок має найменший зріст – Вікторія Булітко, Юлія Саніна та інші (ФОТО)

З телеекранів улюблені виконавиці часто виглядають високими. Але якщо подивитися на їхні параметри, то багато хто з них, зокрема Наталка Могилевська чи Христина Соловій, зовсім невисоко зросту. Кого ще можна записати в справжні Дюймовочки?

Вікторія Булітко

Відкриває рейтинг мініатюрних зірок учасниця “Дизель-шоу”. Зріст у Віки ледве сягає 155 см. І це дуже добре було видно, коли вона брала участь у “Танцях з зірками-2019”, де їй дістався в партнери високий і статний Дмитро Дікусар. А коли Булітко знаходиться сама, то складається враження, що перед нами дівчина високого зросту. Напевно, приймає такі ракурси, щоб візуально подовжити фігуру.

Христина Соловій

Улюблениця Святослава Вакарчука зі сцени і справді виглядає як старшокласниця. Але із залу ніхто й припустити не може, що у співачки всього 155 см зросту. І навіть те, що Христина майже не носить високі підбори, бо вважає це незручним, не видає її низьких параметрів.

Ані Лорак

На вигляд ця вигнанка міцненька і добре складена. І в житті, і на концертах Ані Лорак майже завжди на високих підборах і в сукнях, які візуально подовжують ноги. І багато фанатів не можуть відвести погляду від своєї улюблениці. Але правди нікуди діти – зріст співачки складає всього 162 см.

Наталія Могилевська

Співачка і двічі тріумфаторка “Танців із зірками” схильна до зайвих кілограмів, і весь час веде боротьбу з власною вагою. Напевно, саме те, що зірка пухкенька і справляє враження її високості. Але насправді це не так. Зріст Наталки, яка так полюбляє виставляти ноги з-під сукні у довгих вирізах, такий же, як у Лорак – 1,62 м. Важко повірити. Еге ж?

Юлія Саніна

Дивовижно фантастичні наряди цієї рок-виконавиці з низьким голосом справляють враження, що Юлія має модельний зріст. Але це далеко не так. Дівчина має в арсеналі всього 164 см. Для сцени стилісти їй підбирають спеціальний одяг, що підкреслює сильні сторони тіла. Але вдома, убравшись в кежуал і черевички на низькому ходу, Саніна перетворюється на справжню Дюймовочку.

Альона Альона

Альона Альона має зріст 1,65 см

І вже зовсім шокує інформація про зріст цієї реп-виконавиці. Виявляється, зріст дівчини складає всього 165 см, хоча в телевізорі вона видається 180-сантиметровою велетенкою. Така ілюзія, певно, пов’язана з надміру пишними формами співачки. Останнім часом Alyona Alyona плідно працює над собою. Якщо зірка набуде нових форм, то буде здаватися меншою на зріст.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.