Зірки-Дюймовочки: хто з відомих українок має найменший зріст – Вікторія Булітко, Юлія Саніна та інші (ФОТО)

З телеекранів улюблені виконавиці часто виглядають високими. Але якщо подивитися на їхні параметри, то багато хто з них, зокрема Наталка Могилевська чи Христина Соловій, зовсім невисоко зросту. Кого ще можна записати в справжні Дюймовочки?

Вікторія Булітко

Відкриває рейтинг мініатюрних зірок учасниця “Дизель-шоу”. Зріст у Віки ледве сягає 155 см. І це дуже добре було видно, коли вона брала участь у “Танцях з зірками-2019”, де їй дістався в партнери високий і статний Дмитро Дікусар. А коли Булітко знаходиться сама, то складається враження, що перед нами дівчина високого зросту. Напевно, приймає такі ракурси, щоб візуально подовжити фігуру.

Христина Соловій

Улюблениця Святослава Вакарчука зі сцени і справді виглядає як старшокласниця. Але із залу ніхто й припустити не може, що у співачки всього 155 см зросту. І навіть те, що Христина майже не носить високі підбори, бо вважає це незручним, не видає її низьких параметрів.

Ані Лорак

На вигляд ця вигнанка міцненька і добре складена. І в житті, і на концертах Ані Лорак майже завжди на високих підборах і в сукнях, які візуально подовжують ноги. І багато фанатів не можуть відвести погляду від своєї улюблениці. Але правди нікуди діти – зріст співачки складає всього 162 см.

Наталія Могилевська

Співачка і двічі тріумфаторка “Танців із зірками” схильна до зайвих кілограмів, і весь час веде боротьбу з власною вагою. Напевно, саме те, що зірка пухкенька і справляє враження її високості. Але насправді це не так. Зріст Наталки, яка так полюбляє виставляти ноги з-під сукні у довгих вирізах, такий же, як у Лорак – 1,62 м. Важко повірити. Еге ж?

Юлія Саніна

Дивовижно фантастичні наряди цієї рок-виконавиці з низьким голосом справляють враження, що Юлія має модельний зріст. Але це далеко не так. Дівчина має в арсеналі всього 164 см. Для сцени стилісти їй підбирають спеціальний одяг, що підкреслює сильні сторони тіла. Але вдома, убравшись в кежуал і черевички на низькому ходу, Саніна перетворюється на справжню Дюймовочку.

Альона Альона

Альона Альона має зріст 1,65 см

І вже зовсім шокує інформація про зріст цієї реп-виконавиці. Виявляється, зріст дівчини складає всього 165 см, хоча в телевізорі вона видається 180-сантиметровою велетенкою. Така ілюзія, певно, пов’язана з надміру пишними формами співачки. Останнім часом Alyona Alyona плідно працює над собою. Якщо зірка набуде нових форм, то буде здаватися меншою на зріст.