“Я так цього чекала”: Тоня Матвієнко після довгої розлуки зустрілася з Арсеном Мірзояном та доньками у Польщі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше за довгий час зустрілась зі своїм чоловіком та двома доньками. Сімейними кадрами артистка поділилась на особистій сторінці в Інстграм

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян давно перебувають в шлюбі та виховують спільну доньку – Ніну, яку назвали на честь зіркової бабусі. Крім того, в Тоні Матвієнко є старша донька Уляна, яку вона народила, коли їй було 17 років. Нещодавно велике сімейство нарешті возз’єдналось та зустрілось в польському місті Краків.

Тоня Матвієнко показала, як провела час зі своєю сім’єю

Чоловік української співачки Арсен Мірзоян займається благодійною та волонтерською діяльністю, а тому час від часу покидає територію України, аби доставити автомобілі на фронт. Саме в такий момент Тоні Матвієнко та Арсену Мірзояну вдалось нарешті побачитись та провести час разом зі своїми дітьми.

Тоня Матвієнко показала, як прогулялась польським Краковом разом зі своєю великою та дружньою родиною
Тоня Матвієнко показала, як прогулялась польським Краковом разом зі своєю великою та дружньою родиною

На особистій сторінці в соціальній Мережі Інстаграм Тоня Матвієнко поділилась затишними сімейними кадрами та зазначила, що дуже довго чекала на цю зустріч. Варто зазначити, що свою старшу доньку артистка теж не бачила доволі довго.

23-річна Уляна пробула в Берліні перші декілька місяців повномасштабного вторгнення, втім потім вирішила повернутись до Києва. У столиці дівчина навчається до режисера, а після повернення з-за кордону вирішила знайти роботу.

Знамените сімейство нарешті змогло приділити час одне одному. Вчотирьох вони прогулялись краківською набережною, а також вирішили помилуватись виглядом міста на колесі огляду.

Тоня Матвієнко показала кадри з Арсеном Мірзояном та двома доньками, на яких вони весело проводили час
Тоня Матвієнко показала кадри з Арсеном Мірзояном та двома доньками, на яких вони весело проводили час

Нині українська співачка перебуває разом з молодшою Ніною за кордоном. У Великобританії артистка поселилась в помешканні британців, які погодились надавати дах над головою вимушено переселеним українцям. Тоня Матвієнко користується соціальною виплатою, адже нині залишилась без роботи, а у великій сім’ї артистів ні у кого немає бізнесу. Крім того, зізнається Тоня Матвієнко, вона б, як і її молодша донька,  хотіла б повернутись додому. Проте, сімейство змушено залишатись за кордоном, адже вдома без заробітку вона вижити не зможе.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!