Тіна Кароль показала рідкісне дитяче фото з братом, де їй всього 3 роки: “Така смішна і щоката”

Українська співачка Тіна Кароль не любить афішувати своє особисте життя і тим більше говорити про дитинство. Однак інколи артистка показує архівні кадри зі свого минулого.

Тіна Кароль із тих артистів, які люблять показували лише одну сторону свого життя – творчу. А ось своє особисте життя співачка зовсім не висвітлює. І, якщо про свого покійного чоловіка та сина Тіна хоч інколи розповідає, то про своє дитинство, батьків та брата артистка воліє не розголошувати інформацію.

Однак час від часу Кароль може порадувати своїх прихильників і оприлюднити якесь архівне фото з сім’єю.

Нещодавно Тіна вирішила показати фото, якого ще немає в Мережі. На знімку майбутній зірці не більше 3-х років, поряд з нею – рідний брат Стас, який старший за артистку на 4 роки.

Тіна Кароль показала рідкісне дитяче фото з братом, де їй всього 3 роки
Тіна Кароль показала рідкісне дитяче фото з братом, де їй всього 3 роки

На фото маленька Тіна одягнена в коротеньку білу сукенку, а на голові – два пишних роживих банта. Брат Кароль Стас позує у білій сорочці та краватці. У цій маленькій дівчинці на фото важко знайти схожість з теперішньою Тіною Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася у сім’ї інженерів Григорія Лібермана та Світлани Андріївни.

З 7 років і до повноліття Тіна разом з братом і батьками жили в Івано-Франківську. Після закінчення школи майбутня зірка поїхала підкорювати столицю. Коли Кароль стала відомою та заможною, вона допомогла батькам переїхати до Києва.

Однак зірка зізнається, що майже не спілкується з батьками. Приводом для сімейних зустрічей являються лише Різдво, Пасха та мамин день народження. За словами Тіни, у неї з батьками різні погляди на життя і різний світогляд, тому вони і не близькі.

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядає мама і брат Тіни Кароль

А ось зі своїм старшим братом Стасом Тіна більш близька. Відомо, що чоловік має власну адвокатську фірму у Києві і багато років займається юриспруденцією. Брат Тіни одружений та має доньку. Цікаво, що дружиною Стаса є рідна сестра української акторки Ірми Вітовської.

Тіна часто навідується в гості до брата та маленької племінниці на ім’я Веста.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.