Віра Брежнєва вперше за довгий час показала 13-річну доньку Сару не від Меладзе: як виглядає дівчинка

Молодша донька Віри Брежнєвої живе окремо від мами, незважаючи на те, що має всього 12 років. Сара навчається за кордоном, тому бачаться вони виключно під час канікул. Підростаючи, дівча стає все більш схожим на зіркову матусю.

Першу доньку Соню Віра Брежнєва народила у 19 років, коли ще носила прізвище Галушка. Сара Кіперман з’явилася на світ 8 років потому. Татусі у дівчаток різні, але складається враження, що обидві донечки стали копіями мами, не запозичивши від своїх татків абсолютно нічого.

Яка мама, така й доня

Канікули в школі, де навчається молодша дитина, дозволили мамі врешті зустрітися з нею і зробити селфі просто в ліфті. Куди вони збираються йти у спортивних костюмах, жінка не поточила, викладаючи світлину у сторіз Інстаграмі. Але видно неозброєним оком, як витягнулася дитина і все більше набирає маминих рис обличчя.

Канікули – гарний час для зустрічі мами Віри Брежнєвої з донькою Сарою

Брежнєва, фотографуючись, скорчила гримасу, то складається враження, що це не мама з донькою, а дві сестрички, схожі як дві краплі води одна на одну.

12-річна Сара якийсь час мешкала в Америці, тож часто в Україну не могла навідуватися. Старша теж перебуває нині за океаном. Торік, ще до війни, Віра сповістила, що перевела дитину в Київську гімназію. Навчальний заклад настільки престижний, що вимагав оплати в 13 тисяч євро на рік. Тепер ситуація змінилася, і на дитину очікував новий переїзд.

Зважаючи на те, що нинішній чоловік блондинки Костянтин Меладзе перебуває в Італії, незрозуміло, що Брежнєва робить в Україні.

В мережі часто розганяються чутки про розлучення пари. Подейкують, що через проукраїнську позицію знаменитості. Вона працювала у волонтерському центрі, а нещодавно заспівала дуетом з Таяною, виконавши пісню “Вишиванка” українською мовою.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".