Горбунов показав Катю Осадчу без косметики та в м’ятій футболці: поза кадром телеведуча не така вже і красуня

Катя Осадча завжди з'являється на світських заходах у неймовірних сукнях та з професійним макіяжем. Однак в реальному житті вона виглядає по-іншому.

Катя Осадча – відома українська телеведуча та незмінна ведуча “Світського життя”. Запам’яталась Катя публіці не лише гострими питаннями, які вона любить задавати зіркам, а і своїми незвичайними образами. Осадча полюбляє розкішні сукні і незвичайні капелюшки, які привертають до себе особливу увагу.

Катерина Осадча власноруч вирощує красиві квіти й смачні фрукти
Горбунов показав Катю Осадчу без косметики та в м’ятій футболці

Звісно у кадрі телеведуча завжди з’являється лише з професійним макіяжем та зачіскою, які роблять її дуже привабливою. Однак вдома Осадча знімає гарне вбрання, змиває макіяж, а волосся зв’язує у хвостик.

Нещодавно чоловік телеведучої Юрій Горбунов опублікував у своєму Інстаграм-блозі домашнє фото з Катею Осадчою.

На знімку телезірка позувала в звичайній кофтині та без краплі макіяжу. На світлині Юрій та Катя обіймались.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати знімок. Хтось написав компліменти, а комусь фото не сподобалось.

Ось, що написали коментатори:

  • “Все на публіку”
  • “Катя тут не красива”
  • “Дуже гарні”
  • “Гарні такі і щасливі..дивлюсь, любуюсь”
  • “Ви дуже гарна пара”.

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов одружилися у 2017 році за декілька днів до народження їхнього першого сина Івана. До одруження телеведучі приховували свій роман від публіки. Ймовірно це пов’язано з тим, що Катя Осадча стала розлучницею, адже Горбунов до 2015 року був одружений на жінці на ім’я Людмила. З Людмилою Юрій прожив у шлюбі 20 років, спільних дітей у них немає. Однак шоумен удочерив доньку першої дружини.

Зараз Юрій Горбунов і Катя Осадча –одна з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Вони виховують двох синів: Івана (5 років) і Даниїла (1 рік). Подружжя зізнаються, що мріють ще й про донечку. А останні кілька місяців Юрій і Катя заговорили про усиновлення дитини. Зіркове подружжя міркують над тим, щоб стати батьками для дитини, яка втратила сім’ю через війну.

Популярне

Схожі статті

Ротару показала архівне фото своїх батьків: юна Софія між мамою й татом — назавжди найрідніші та найближчі

Софія Ротару завжди вражає своїх шанувальників не лише талантом, а й глибокою людяністю. Її зворушливі фотографії разом із батьками служать своєрідним нагадуванням про важливість родинних цінностей.

“Нарешті породичалися”: Ребрик розсекретила, хто став її кумом. Хрещений батько доньки – дуже відома людина

Лілія Ребрик разом із чоловіком Андрієм Диким розповіли, що похристили доньку Аделіну. Знаменитості показали, хто став хрещеним батьком дівчинки.

Торт Рафаелло: кожен “кусь” — це суцільна насолода! Як дізналась цей рецепт, вважаю його просто найкращим

Звабливий аромат кокоса, ніжна текстура бісквіта та неперевершений смак крему з білим шоколадом й мигдалем — все це об'єднується в одному неймовірному десерті — торті "Рафаелло".