На кого проміняли Злату Огнєвіч її партнери по проекту “Холостячка”: дуже несподівані варіанти

Перебірлива Злата Огнєвіч, приймаючи участь у шоу "Холостячка-2", легко прощалася з претендентами на її руку і серце, але побудувати стосунки навіть із переможцем Андрієм Задворним не змогла. Чим утішилися ті, кому зірка дала відставку?

Роман Свечкоренко

Психолог зумів зацікавити холостячку, інакше б Злата не повернула його після вильоту в 6 випуску. Роман протримався до фіналу, але дівчина віддала перевагу іншому. До участі в шоу чоловік був одружений і вже має доньку.

Роман Свечкоренко обрав цікавий спосіб освідчення

За рік після “Холостячки” Свечкоренко вирішив облаштувати особисте життя і зробив пропозицію руки і серця дизайнерці Валерії Чернецкій. Обставив це дуже романтично. Вийшов на сцену під час вистави і простягнув обручку, почувши від Валерії у відповідь жадане “так”. Не можна сказати, що прихильниці Романа були у захваті від подібної витівки. Вони ще раніше нещадно хейтили дівчину, висміюючи її зріст і вік.

Дмитро Шевченко

До участі в проекті у львівського бізнесмена також було за плечима невдале одруження. Вони з дружиною прожили всього 1,5 роки. Дмитро сподівався, що у фіналі Злата обере саме його. Та не пощастило. Однак невдовзі доля подарувала йому зустріч з іншою дівчиною. Шевченко підтверджує, що його серце вже не вільне, але не називає ім’я коханої дівчини.

Дмитро Шевченко зізнавався у коханні Златі, а тепер закохався в іншу

 

 

Багато хто припускає, що мова йде про Катерину Шеффер. Вона брала участь у “Холостяку” з Максом Чмерковським. А згодом записалася на тренування до Дмитра. Так вони і зблизилися. Катря співала у гурті “Голлівуд”, а тепер будує сольну кар’єру. За дивним збігом обставин Шеффер мешкає в тому ж під’їзді, що і Огнєвіч.

Андрій Хветкевич

Та найбільше подивував широкий загал фотограф. Якщо вірити його словам, саме після участі в шоу чоловік усвідомив свою приналежність до ЛГБТ. Тепер Андрій заручений. Його обранцем став мешканець Колумбії Філіпе, що молодший на 5 років.

Андрій Хветкевич змінив Огнєвич на колумбійця

Хветкевич виклав світлини разом із коханим у день його народження, привітавши таким чином. А прихильники щиро пораділи за пару, яка знайшла одне одного. Тепер вони багато подорожують разом.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.