Зірки, яким поталанило вийти заміж за іноземців: чи щасливі у шлюбі Камалія, Еліна Світоліна, Катя Бужинська

Якщо дівчина – гарна і талановита, то може розраховувати на увагу не лише з боку співвітчизників, але й легко закохати в себе іноземця-товстосума. Камалії, Еліні Світоліній, Каті Бужинській пощастило саме так.

Камалія і пакистанець

Мільярдер Мохаммад Захур побачив 26-річну україночку на корпоративні і запросив на танок. Навіть насмілився поцілувати. Чоловіку було тоді 48 років, і він мав за плечима шлюб і двох дітей. Іскорка, що промайнула між ними, була настільки сильною, що голубки вирішили більше не розлучатися.

Камалії пощастило зустріти багатого чоловіка

За тиждень Наталя Шмаренкова вже переїхала до обранця з речами, а ще за 2 місяці чоловік запропонував побратися. Ця визначна подія сталася у 2003 році. Ще через 10 років у пари з’явилися дівчатка-близнятка.

Еліна Світоліна і темношкірий француз

Щоб знайти свою долю, відомій тенісистці навіть не знадобилося йти з корту. Вона покохала свого колегу Гаеля Монфіса. Спортсмени частенько перетиналися під час турнірів, й самі не помітили, як дружні стосунки переросли в романтичні.

Еліна Світоліна вийшла заміж за вельми забезпеченого колегу

Весілля зірок тенісу було просто шикарним. Шлюбна церемонія відбулася влітку 2021 року в швейцарському місті Ньон. Наречена виглядала доволі екстравагантно – поверх білого комбінезона вдягнула прозору бузкову спідницю, яка точно збігалася по кольору з костюмом новоспеченого чоловіка.

Катерина Бужинська і болгарин

Коли співачка познайомилася з Димитаром Стойчевим, то особливого захвату не відчула. А болгарину вона настільки припала до вподоби, що чорнявець вирішив за будь-яку ціну добитися українки. Врешті так і сталося. Вони побралися в 2014 році і переїхали жити до сонячної країни разом із донькою Бужинської Оленою.

Чоловік Катерини Бужинської довго добивався свого

Ходили чутки, що Димитар є сином болгарського президента. Насправді це не так. Його хрещений, а не рідний батько був причетний до влади – обіймав крісло прем’єр-міністра. У пари згодом народилися двійнятка.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.