Знайшов кохання зі спроби №2: другий шлюб Святослава Вакарчука після Лялі Фонарьової виявився більш плідним

Шлюб Святослава Вакарчука з Лялею Фонарьовою тривав 20 років і здавався міцним. Та одного дня шанувальники музиканта дізналися, що він розлучився, одружився вдруге й у нього народився первісток. Як виглядають обидві кохані жінки співака?

Про розлучення з Лялею той, що не здається без бою, сповістив у Instagram, відзначивши, що вони залишаться близькими людьми, відзначивши:

“Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом”.

Так виглядала перша дружина Вакарчука раніше

Більше на цю тему чоловік не висловлювався. На початку 90-их у Святослава з Лялею трапився службовий роман. Коли “Океан Ельзи” перебрався до Києва, дівчина стала іміджмейкером гурту. Вакарчук так кохав свою обраницю, що присвятив їй багато пісень і зняв у кліпі на композицію “Холодно”.

Ляля Фонарьова була шокована зрадою чоловіка

Щоправда, пропозицію зробив лише через 15 років спільного життя. Колеги привітали фронтмена з весіллям у соцмережах. Так фанати дізналися про це.

Щойно розлучився, відразу став батьком

Вакарчук виховав доньку Лялі від першого шлюбу. Діану вважав своєю рідною дитиною. У родині панувала справжня ідилія, тому коли чоловік зізнався Фонарьовій, що покохав іншу, жінка була настільки шокована, що опинилася в лікарні. Тим часом зрадник святкував народження первістка від Євгенії Яцути, якого назвав на честь свого тата Іваном. Це сталося наприкінці червня 2021 року.

Євгенія Яцута народила Вакарчуку двох дітей

Святослав нікому не сповіщав ім’я своєї нової пасії, та всі зрозуміли, що це Женя, бо вона останнім часом завжди була поруч із зіркою, навіть коли ходила вагітна. Це спочатку нікого не дивувало, адже руда красуня була продюсеркою гурту.

Чи оформили закохані свої стосунки офіційно, невідомо. Сам музикант не надавав цьому підтвердження. А тим часом бомондом поповзли чутки, що дівчина збирається ощасливити Вакарчука другим немовлятком. І це виявилося правдою. Донечка Соломія порадувала батьків рівно через рік після народження синочка.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.