Ольга Сумська та Ірина Білик позмагалися красою в патріотичних нарядах: природна врода проти штучної

Ольга Сумська та Ірина Білик виступили на благодійному концерті в Іспанії. Українські артистки вразили публіку не лише своїм талантом, а й красою.

Нещодавно в Іспанії відбувся благодійний концерт в підтримку України, де виступило багато українських зірок, в тому числі Ольга Сумська та Ірина Білик.

Ольга Сумська була ведучою заходу, а також виступила із піснею. Українська співачка Ірина Білик заспівала декілька пісень, переклавши їх з російської на українську мову.

Варто відзначити, що артистки вразили публіку не лише своїм артистизмом і талантом, а й вродою.

Ольга Сумська та Ірина Білик позмагалися красою в патріотичних нарядах
Ольга Сумська та Ірина Білик позмагалися красою в патріотичних нарядах

Ольга Сумська для виходу на сцену обрала розкішну сукню-вишиванку жовтого кольору, яка підкреслила її фігуру. Акторка зробила яскравий макіяж та заявила волосся у локони.

А ось Ірина Білик обрала не сукню, а костюм, але теж в патріотичному стилі. Співачка одягнула костюм жовтого кольору та блакитну блузку. Білик виглядала дуже стильно та красиво.

Ольга Сумська в своєму Інстаграм-блозі опублікувала спільне фото з Іриною Білик, викликавши обговорення в Мережі.

Ольга Сумська та Ірина Білик позмагалися красою в патріотичних нарядах
Ольга Сумська та Ірина Білик позмагалися красою в патріотичних нарядах

Користувачі Мережі порівняли красу Сумської та Білик, які є майже ровесницями. Краса двох українських зірок зовсім різна.

Ольга Сумська має природну красу, якою вражає публіку. В свої 56 років жінка майже не має зморшок і виглядає дуже достойно на свій вік.

А ось українська співачка Ірина Білик – любителька пластичних операцій і це дуже помітно. Артистка не приховує, що неодноразово зверталася до пластичного хірурга, адже раніше її не влаштовувала її зовнішність. Так, відомо, що Білик змінила розріз очей, зробила ринопластику та неодноразово робила підтяжку обличчя та збільшувала губи.

І Ольга Сумська і Ірина Білик на фото виглядають справжніми красунями. Однак їхня врода зовсім різна.

Варто відзначити, що Ольга Сумська ніколи не робила пластичні операції і являється противником цього. Однак зірка не приховує, що часто ходить до косметологів і робить різні омолоджувальні процедури.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.