Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри: Дану Балану лишається тільки мріяти

Відома українська співачка Тіна Кароль не залишається без уваги чоловіків. Красунчик, з яким їй приписують новий роман, показав ексклюзивне фото з зіркою.

Тіна Кароль довгий час мовчала з приводу чуток про її роман з молдавським співаком Даном Баланом, який міг закрутитися на “Голосі країни”.Велика частина глядачів захоплювалася не тільки вокальними даними учасників, багато уваги привертали відносини Тіни і Дана, які не можна було назвати однозначно дружніми або робочими. Під час прямих ефірів Балан почав залицятися до української поп-діви, тому Мережа тут же почала говорити про любовний зв’язок двох артистів, однак коли закінчилося шоу, закінчилася і любов. Вони зазнали багато критики через підозри про те, що відносини між ними були створені тільки для піару.

Тину Кароль заподозрили в романе с Даном Баланом
Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри

Нові чутки про особисте життя Тіни Кароль з’явилися після того, як молодий танцівник з її балету Діма Жук почав кар’єру співака, а Тіна взялася за його розкрутку.

Фанати запідозрили, що поп-діва не просто так записала цілий альбом з ним, але він запевняє, що Кароль для нього тільки бос. Також на паркеті шоу “Танці з зірками” Тіна один раз танцювала разом з Дімою у дуже палкому номері.

Дима Жук опровергает любовные отношения с Тиной Кароль
Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри

Хвиля нових обговорень їх стосунків здійнялася після того, як під час спілкування з підписниками в Instagram Жука попросили показати фото Тіни Кароль, якого ще не було в Мережі. Він з легкістю це зробив і виклав кадр з підготовки до виступу співачки на конкурсі “Міс Україна”.

В кадрі Тіна постала в чорному трико з глибокими вирізу на спині і спереду, позуючи під час виконання стійки на руках біля стіни. Сфотографував її очевидно Діма Жук.

Тіна Кароль викликала ажіотаж в Мережі своєю стійкою на руках в наряді з декольте
Чоловік, з яким Тіні Кароль приписують роман, показав ексклюзивні кадри

Нагадаємо, єдиний офіційний чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер у 2013 році від онкологічного захворювання. Від шлюбу з ним у зірки залишився син, який вже дорослий і дуже схожий на батька. Більше співачка заміж не виходила.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.