Весілля акторів “Кварталу 95”: як виходила заміж Олена Кравець, одружувався Кошовий, Казанін та інші

Головні зірки студії "Квартал 95" всі являються зразковими сім'янинами, які вже багато років живуть у шлюбі. Якими були весілля Кравець, Кошового, Казаніна і Ткача, дивіться далі в матеріалі.

Більшість героїв сьогоднішньої статті одружились в 90-х та 2000-х, коли вони не були ще відомими та заможними.

Олена Кравець

Олена Кравець познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Сергієм ще в студентські роки, вони обидва були КВН-щиками. Їхні стосунки розвивались стрімко: закохані почали жити разом і вже через декілька місяців Олена дізналась, що вагітна. Тоді майбутні батьки і вирішили одружитись. Олена і Сергій одружились в 2002 році. Весілля було пишним, з великою кількістю гостей.

Весілля акторів Кварталу 95: як виходила заміж Олена Кравець
Весілля акторів Кварталу 95: як виходила заміж Олена Кравець

Олена Кравець вже 20 років щаслива у шлюбі. У 2016 році акторка стала мамою вдруге, народивши двійнят Катю і Ваню. Також у подружжя є старша донька Марія, якій 19 років.

Євген Кошовий

“Лисий з Кварталу” Женя Кошовий у шлюбі вже 15 років. Він одружився на дівчині на ім’я Ксенія у 2008 році. На той момент дівчина вже була на 2-му місяці вагітності. Однак подружжя стверджують, що одружились не “по зальот”, вони планували весілля ще до того, як дізнались про майбутнє поповнення.

Весілля акторів Кварталу 95: Євген Кошовий
Весілля акторів Кварталу 95: Євген Кошовий

Весілля Жені і Ксенії пройшло з розмахом. В одному з інтерв’ю актор зізнався, що витратив на торжество 15 тисяч доларів, що на той час були шаленими грошима. Оскільки на той момент Кошовий ще не був дуже багатим та відомим, він взяв гроші в борг у “Студії Квартал 95” і зміг виплатити лише через рік.

Весілля акторів Кварталу 95: Євген Кошовий
Весілля акторів Кварталу 95: Євген Кошовий

Євген та Ксенія щасливі в шлюбі вже 15 років. Вони виховують доньок Варвару та Серафиму.

Степан Казанін

Ще один актор “Кварталу” Степан Казанін одружився на дівчині Наталії ще у 1993 році. Тоді закоханим було всього по 18 років, вони навчались на першому курсі університету. Степан зізнається, його батьки намагалися його відмовити від весілля, адже вважали, що хлопець занадто юний. Одна в них це не вдалось.

Весілля акторів Кварталу 95: Степан Казанін
Весілля акторів Кварталу 95: Степан Казанін

Степан та Наталія щасливі в шлюбі вже 29 років та мають дорослого сина.

Юрій Ткач

Весілля акторів Кварталу 95: Юрій Ткач
Весілля акторів Кварталу 95: Юрій Ткач

Юрій Ткач, який не так давно став актором студії “Квартал 95”, одружився в 2014 році. Обранницею актора стала дівчина на ім’я Вікторія. Вже через рік у них народилась донька Ліза.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.