Кароль, Полякова, Каменських та інші українські зірки: як вони виглядають без макіяжу і фотошопу (ФОТО)

Всі звикли, що зірки шоу-бізнесу не виходять на сцену без макіяжу, який робить їх неповторними. Але чи такі вони еталони краси, якими здаються прихильникам?

Сьогодні розповсюджується тренд на природню красу, але жінки часто все одно не виходять з дому без макіяжу. Якщо говорити про зірок, в їх творчому житті не буває днів, щоб вони не наносили мейкап, завдяки якому вони завжди виглядають доглянутими, неймовірно гарними та можна навіть сказати ідеальними. Але прихильникам завжди цікаво, як зірки виглядають в реальному житті, щоб можна було оцінити їх справжню красу та справжні обличчя.

1 хвилина зібрала підбірку українських знаменитостей без макіяжу.

Оля Полякова без макіяжу

В шоу “Дорослі дівчата” Оля Полякова і Маша Єфросініна одного разу змили всю свою косметику, щоб показати свій реальний вигляд. Співачка пожартувала, що без макіяжу у неї наче немає брів.

Оля Полякова без макіяжу
Оля Полякова без макіяжу

Маша Єфросініна без макіяжу

Подруга Полякової Маша Єфросініна підтримала її та теж вдалася до такого сміливого експерименту. Телеведуча зізнається, що робить уколи краси і ходить на різні косметологічні процедури.

Маша Єфросініна без макіяжу
Маша Єфросініна без макіяжу

Настя Каменських без макіяжу

Популярна співачка Настя Каменських насправді часто показується фанатам без макіяжу. На концертах вона при повному марафеті, а на звичайних особистих фото дозволяє собі виглядати природньо.

Настя Каменських без макіяжу
Настя Каменських без макіяжу

Тіна Кароль без макіяжу

Публіка звикла до червоних губ і чорних стрілок Тіни Кароль, але свого вигляду без косметики вона не соромиться і показує себе такою все частіше.

Тіна Кароль без макіяжу
Тіна Кароль без макіяжу

Надя Дорофєєва без макіяжу

Колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва може похизуватися дуже привабливими рисами обличчя, які чудово виглядають і без макіяжу.

Надя Дорофєєва без макіяжу
Надя Дорофєєва без макіяжу

Ольга Сумська без макіяжу

Найстарша зірка з підбірки – актриса Ольга Сумська, яка може дати фору будь-кому з них, адже в свої 56 років у неї навіть не помітні зморшки біля очей.

Ольга Сумська без макіяжу
Ольга Сумська без макіяжу

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.