Роздутий ніс та сиве волосся: що стало з зіркою серіалу “Бригада” Катериною Гусєвою та як вона зараз виглядає

Відома по ролі дружини Саші Білого в серіалі "Бригада" російська актриса Катерина Гусєва так змінилася, що прихильники перестали її впізнавати.

В свій час Катерина Гусєва була одною з головних красунь вітчизняного кіно. Шалена популярність на неї впала, коли на екрани виходив культовий серіал “Бригада”, якому в цьому році виповнилося 20 років. В центрі сюжета знаходяться четверо друзів, які об’єдналися в злочинне угруповання.

Як зараз виглядає зірка Бригади Катерина Гусєва
Як зараз виглядає зірка Бригади Катерина Гусєва

У серіалі Катерина вона зіграла кохану Саші Білого Олі. Пройшло багато років з тих часів, але Катерина досі цікава публіці. Актриса як і раніше знімається в кіно, виступає на театральній сцені, постановки з нею на афішах збирають аншлаги.

Гусєва вражаюче перевтілюється для спектаклів. Був мюзикл, в якому вона грала Катерину ІІ, а прихильники в Мережі навіть не зразу впізнали свою улюбленицю.

Зірка постала в золотій сукні, розшитій блискучим камінням, також значних змін зазнала її зачіска з сивим волоссям. Гусєву зняли під час гри з роздутими ніздрями – в цьому образі вона зовсім не схожа на себе.

Як зараз виглядає зірка Бригади Катерина Гусєва
Як зараз виглядає зірка Бригади Катерина Гусєва

Нагадаємо, Катерині Гусєвій приписували роман з партнером по серіалу “Бригада” Сергієм Безруковим, який зіграв Сашу Білого, але вже на той момент вона була заміжня за бізнесменом Володимиром Абашкіним, який має фірму по створенню декорацій. Під кінець 1999 року знаменитість народила сина, а через 11 років у них з’явилася також дочка.

Артистка не виставляє особисте життя напоказ і рідко радує підписників в Instagram сімейними фото. Відомо, що син актриси Гусєвої закінчив МГІМО, а дочка пробує свої сили в музиці. З чоловіком у Катерини у відносинах повна гармонія, але її батьки не зразу прийняли зятя через різницю у віці.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.