35-річна дружина 47-річного Арестовича показала, як виглядають їхні діти: зовнішністю тата навіть не “пахне”

Відомий українский політик, який встиг стати "крашем" мільйонів українок перебуває в шлюбі. Його дружина показала спільних дітей – доньку Вероніку та сина Олександра

Відомий український блогер, військовий та політичний оглядач, актор і навіть психолог Олексій Арестович здобув особливу популярність після початку повномасштабної війни в Україні. Тоді чимало українців зазначили, що інтерв’ю та коментарі політика та громадського діяча заспокоюють і дають втішні надії на майбутнє.

Хоча пізніше подібні “заколисування” знаходили в суспільстві все менший відгук, життям Олексія Арестовича продовжують цікавитись багато прихильників. Так, політичний та громадський діяч щасливо одружений вдруге та виховує зі своєю коханою, яка молодша за нього на 12 років двох дітей.

Олексій Арестович перебуває у шлюбі з Анастасією Грибановою (у дівоцтві) та виховує з нею двох спільних дітей
Олексій Арестович перебуває у шлюбі з Анастасією Грибановою (у дівоцтві) та виховує з нею двох спільних дітей

Діти Олексія та Анастасії Арестович

Відомий український блогер та політик одружився вдруге 2015 року. Його обранкою стала Анастасія Грибанова, яка нині працює директоркою з розвитку видавництва. Дружина Олексія Арестовича народила йому двох дітей – старшу доньку Вероніку та сина Олександра. Варто зазначити, що в Мережі нечасто з’являються фотографії спадкоємців Арестовича.

Втім, з тих фотографій, які були опубліковані, можна зробити висновок – у любові народжуються красиві діти. Донька Вероніка більше схожа на свою матусю. Дівчина має майже біляве волосся, а колір її очей дуже схожий на відтінок очей Анастасії Арестович. Втім усмішка Вероніки її власна – ні майже завжди серйозний Олексій, ні мила та спокійна Анастасія ніколи не показувались з такою широкою та щирою усмішкою.

Донька Олексія Арестовича та Анастасії Грибанової Вероніка більше схожа на свою маму – від тата дівчини дісталось мало
Донька Олексія Арестовича та Анастасії Грибанової Вероніка більше схожа на свою маму – від тата дівчини дісталось мало

Проте, син Олександр успадкував більше татових генів. Колір очей зіркового сина відповідає відтінку зіниць тата. Більш того, навіть розріз очей Олександра схожий на татів. Сина Олексія Арестовича роблять схожим на нього і загальні риси зовнішності – форма обличчя, колір шкіри та навіть форма брів. Серйозність Олександру також дісталась від батька.

Син українського політичного та громадського діяча Арестовича та його дружини Олександр
Син українського політичного та громадського діяча Арестовича та його дружини Олександр

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.