Даша Кацуріна в купальнику показала, як Дантесу пощастило з нею: мама двох дітей, але стрункіша ніж Дорофєєва

Нова дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала фото, на якому позувала в леопардовому купальнику. Її фігура вражає модельною стрункістю.

Даша Кацуріна стала дівчиною Володимира Дантеса після того, як її колишній чоловік Михайло Кацурін запав на її подругу і дружину Дантеса Надю Дорофєєву. Через деякий час стало відомо, що ресторатор почав зустрічатися зі співачкою, а втішання Даші в обіймах Вови привели до того, що вони теж стали парою. Вийшло, що колишні друзі помінялися партнерами.

Від своїх прихильників вони не приховують, як проводять час разом. Діти, які народилися в шлюбі Кацуріних, бувають то з татом, то з мамою, а Дантес і Дорофєєва легко знайшли спільну мову з малюками.

Даша Кацуріна в купальнику показала, як Дантесу пощастило з нею
Даша Кацуріна в купальнику показала, як Дантесу пощастило з нею

Крім фото з Дантесом Даша Кацуріна також публікує особисті знімки. На цей раз в Instagram вона показала селфі з дзеркала в злитному леопардовому купальнику та з рушником на плечі. Також в кадр потрапила 6-річна дочка Олександра, вони разом відвідали басейн.

Даша Кацуріна в купальнику показала, як Дантесу пощастило з нею
Даша Кацуріна в купальнику показала, як Дантесу пощастило з нею

Користувачі Мережі звернули увагу, яка струнка у Кацуріної фігура, хоча вона вже двічі народжувала. Були навіть думки, що у Даші більш модельні параметри, ніж у її конкурентки Наді Дорофєєвої, а Дантесу з такою дівчиною пощастило.

Нагадаємо, Дантес і Дорофєєва раніше вважалися однією з найбільш міцних пар в українському шоу-бізнесі. Їх історія кохання почалася в 2011 році, коли вони разом їхали на спільний концерт і познайомилися. У Наді тоді були відносини з іншим хлопцем, але всі думки вже були про Вову і вони дуже скоро почали жити разом.

Кацуріна переплюнула Дорофєєву і показала, чим конкретно
Кацуріна переплюнула Дорофєєву і показала, чим конкретно

У 2015 році музиканти одружилися, а у 2022 заявили про своє розлучення, але як виявилося, вони на той момент вже не були разом. Кацуріни були разом 7 років і вже після розлучення Даша зізналася, що не давала Міші особистого простору і поводилася часто як стерво, що і привело до розладу в шлюбі.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.