Камалія з доньками та чоловіком з’явилися на світському заході у патріотичних костюмах: справжні патріоти

Найбагатша співачка України Камалія, яка продовжує давати благодійні концерти та збирати кошти для ЗСУ та постраждалих у війні людей, з'явилася на світському заході з чоловіком та дітьми в патріотичних нарядах.

З початку повномасштабної війни в Україні співачка Камалія робить все від себе можливе, щоб допомогти ЗСУ та пришвидшити нашу перемогу. Відомо, що чоловік-мільярдерів співачки Мохаммад Захур разом з іншими впливовими людьми з Пакистану купили для української армії 2 винищувача. А от сама Камалія має 3 благодійні фонди, які працюють на благо України. Фонди займаються закупівлею необхідних ліків в Європі та передачі їх в госпіталі для українських солдатів.

Нещодавно Камалія з чоловіком та дітьми повернулися з Лондона в Україну. У Великій Британії сім’я Захурів жила з перших днів війни до середини жовтня.

Після повернення на рідну землю співачка почала активно їздити з благодійними концертами, співати для переселенців та постраждалих у війні людей.

А нещодавно Камалія разом з чоловіком та дітьми з’явилася на благодійному заході разом з чоловіком та доньками. Для виходу в світ артистка обрала красиву сукню-вишиванку білого кольору з червоно-чорною вишивкою. В схожих сукнях були і її доньки Арабелла і Мірабелла. А ось чоловік Камалії пакистанець Мохаммад Захур одягнув блакитний костюм та жовту сорочку, що символізує прапор України.

Камалія з доньками та чоловіком з'явилися на світському заході у патріотичних костюмах
Камалія з доньками та чоловіком з’явилися на світському заході у патріотичних костюмах

Нагадаємо, Камалія одружилася з Мохаммадом Захуром близько 20 років назад. Пакистанський мільярдер закохався в українську красуню з першого погляду і вже через 3 місяці після знайомства повів її під вінець.

Подружжя довгі 10 років не могли стати батьками. Співачка зізнається, вона могла завагітніти, а виносити дитину їй не вдавалося. Однак через 10 років спроб шляхом процедури ЕКЗ на світ з’явилися двійнята Арабелла і Мірабелла. Зараз дівчаткам 9 років і вони вже разом з мамою виходять на сцену. Діти Камалії займаються не лише музикою, а й кінним спортом, танцями та плаванням.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.