Сюрприз для Дантеса чи для Кацуріна? Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка з круглим животом

Дмитро Монатік в своєму Інстаграм-блозі опублікував вражаюче фото Наді Дорофєєвої з великим вагітним животом. Невже співачка скоро стане мамою?

Прихильники Наді Дорофєєвої вже багато років чекають, коли співачка стане мамою. За 7 років шлюбу з Дантесом артистці неодноразово приписували вагітність, однак чутки жодного разу не виявились правдою. Після того, як у березні поточного року Надя оголосила про розлучення з чоловіком і майже одразу представила публіці нового коханого, в Мережі знову почали говорити про ймовірну вагітність дівчини. Начебто саме через це вона так швидко пішла від чоловіка, адже була вагітною від іншого. Масла в вогонь додає ще й те, що співачка, яка має тонку фігуру, останнім часом з’являється на публіці лише у вільному одязі, який приховує її фігуру.

Дорофеева и Кацурин ждут ребенка? Бывшая Дантеса намекнула на беременность и прикрыла живот балахоном
Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка з круглим животом

Не так давно близький друг Наді Дорофєєвої і її колега по сцені Дмитро Монатік в своєму Інстаграм-блозі опублікував фото співачки з великим вагітним животом. На знімку Надя позувала на березі моря в напівпрозорій сукні, оголивши вагітний живіт.

Монатік засвітив вагітну Надю Дорофєєву на фото і зробив сюрприз для Кацуріна
Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка з круглим животом

Однак виявилось, що це лише фотошоп. Фото зробили прихильники Наді, а Монатік взяв знімок з одного із фан-акаунтів Дорофєєвої. Монатік підписав публікацію, заявивши, що це фото – мотивація для Наді Дорофєєвої.

Нагадаємо, в березні цього року Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про розлучення після 7 років шлюбу. Колишнє подружжя не коментувало причину розбрату, однак зовсім скоро правда стала відомою. Виявилось, що Дорофєєва почала крутити роман із другом сім’ї ресторатором Михайлом Кацуріним. Співачка не лише зрадила Дантесу, а й увела чоловіка у власної подруги. Тож в результаті розлучились не лише Вова і Надя, а і сім’я Кацуріних, у яких двоє маленьких дітей.

Цікаво, що через декілька місяців після розлучення колишній чоловік Дорофєєвої Дантес та колишня дружина Кацуріна Даша так втішали один одного, що теж почали зустрічатись та будувати стосунки. Тож, по факту вийшло так, що 2 сім’ї просто обмінялися партнерами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.