35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок: місця для майбутніх дітей достатньо

Відома українська співачка Настя Каменських після виїзду за кордон нарешті повернулася додому в Україну і показала, в якому будинку живе з чоловіком Потапом.

Потап і Настя Каменських офіційно разом з 2019 року, але про їх роман почали говорити набагато раніше, ще коли репер був у першому шлюбі з Іриною Горовою. Пізніше він зізнавався в інтерв’ю, що дійсно причиною розлученні стали його почуття до колеги по сцені, а свої відносини вони багато років приховувати від журналістів і папараці.

Своє сімейне життя Потап і Настя проводять в елітному комплексі під Києвом, де живуть їх куми Катя Осадча і Юрій Горбунов. На новому фото Каменських в Instagram видно веранду біля їх будинку, вона достатньо велика і оформлена в стилі лофт. Сама співачка позує з розпущеними кучерями та в чорній сукні з різнокольоровою вишивкою.

Причину сумного погляду Насті можна зрозуміти з підпису до знімку, в якому вона написала, що для неї осінь вдома була завжди особливим часом, наповненим сімейними зустрічами, домашнім теплом і сміхом, але зараз все зовсім не так:

Сьогодні все по-іншому – українцям доводиться боротися за своє право бути вдома, в рідній країні. Знаю, що ці осінь для багатьох нелегка, мабуть, найскладніша

, – поділилася зірка і втішила прихильників тим, що після темряви завжди приходить світло, а зараз в душі кожного українця багато світла, яке розчинить цю темряву.

Кадри зсередини будинку Потапа і Насті Каменських теж раніше з’являлися в блозі співачки. Він просторий і має багато кімнат, де точно буде місце для майбутніх малюків пари.

35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок

Зірку в останній час підозрюють у вагітності через те, що її живіт здається більш округлим ніж зазвичай. Каменських коментувала чутки і запевнила, що як тільки насправді завагітніє, то одразу ж поділиться новиною з фанатами, а зараз вони не чекають дитину.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.