Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської, з якою акторка майже не бачиться: росте копією батька-росіянина

Ольга Сумська стала бабусею у 51 рік. Однак зі своєю єдиною онучкою 5-річною Євою акторка бачиться не дуже часто, адже вона живе в іншій країні.

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна вже багато років живе в росії. Там вона побудувала успішну акторську кар’єру та сім’ю. Антоніна вже більше 7 років перебуває у стосунках з російським актором Володимиром Ягличем. У шлюбі у них народилося двоє дітей: дівчинка (2017 року народження) та хлопчик (2020 року народження).

Як виглядає донька і зять Ольги Сумської
Як виглядає донька і зять Ольги Сумської

Антоніна Паперна та Володимир Яглич ретельно приховують своє сімейне життя. Зіркова пара ще жодного разу не показала фото свого сина публіці. А ось фото 5-річної Єви в Мережі знайти можливо. Паперна та Яглич навіть одного разу брали доньку на світський захід. Також молода сім’я знялась у фотосесії для відомого журналу.

Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської
Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської

Варто відзначити, що маленька Єва дуже схожа на свого батька і не має майже нічого спільного  у зовнішності зі своєю мамою та зірковою бабусею Ольгою Сумською.

Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської
Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської

Сумська неодноразово говорила в інтерв’ю про свою онучку. Акторка не приховує, що бачиться з дівчинкою не так часто, як би їй хотілось, адже вона живе в іншій країні. Ольга Сумська завжди з трепетом говорить про онучку і розповідає про безмежну любов до неї.

Варто відзначити, що акторка не бачилась зі своєю онучкою вже мінімум 9 місяців, адже з початку повномасштабної війни в Україні її донька залишилася жити в росії. Більше того, Антоніна Паперна обрала для себе позицію мовчати про війну. Через це отримала купу хейту від українців не лише Антоніна, а й Ольга Сумська. Акторка неодноразово виправдовувалась в інтерв’ю за свою доньку. Сумська запевняє, що Антоніна все бачить та розуміє і ні в якому разі не підтримує війну. Однак дівчина боїться за своїх дітей та кар’єру, адже в росії, де немає свободи слова, антивоєнні заяви караються.  Більше того, Сумська зізнається, що її донька дуже боїться, щоб її чоловіка Володимира Яглича не мобілізували в російську армію і не відправили на війну в Україну.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.