В мережі оприлюднили свіже фото 45-річної Лідії Таран, яка живе у Франції: занедбане каре з темним корінням

Відома українська журналістка і телеведуча Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала з України у Францію. На новому фото в мережі видно, як зірка змінилася.

Війна застала зненацька не тільки простих українців, в такій самій ситуації опинилися зірки шоу-бізнесу, які також стали вимушеними біженцями. Щоб уберегтися, телеведуча Лідія Таран разом з дочкою від Андрія Доманського на самому початку поїхала з країни і зупинилася у Франції. В своєму блозі журналістка розповідає, чим займається в еміграції. Їй пощастило продовжити свою професійну діяльністю навіть в таких умовах.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
В мережі оприлюднили свіже фото 45-річної Лідії Таран, яка живе у Франції

На цей раз Лідія Таран розповіла, як брала інтерв’ю у модельєрки Лілії Літковської, яка справила на неї велике враження:

Така творча й крихка і водночас така сильна й потужна

, – поділилася Таран емоціями від розмови.

В цьому пості журналістка показала кадри з відеоінтерв’ю і на одному засвітилася сама. В очі дуже кидається її відросле каре і темні корені при світлій довжині. Якщо під час роботи в студії ТСН зовнішністю Лідії займалися стилісти і візажисти, то зараз вона все робить сама і не витрачає на це багато часу.

В мережі оприлюднили свіже фото 45-річної Лідії Таран, яка живе у Франції
В мережі оприлюднили свіже фото 45-річної Лідії Таран, яка живе у Франції

Нагадаємо, Лідія Таран з 2009 року працює на телеканалі 1+1. Робота звела її з батьком її дитини Андрієм Доманським, з яким вона 5 років була разом, але заміж не вийшла. Після розриву відносин Андрій одружився на новій коханій, а Лідія не представляла з того часу публіці чоловіка та загалом не піднімає теми особистого життя.

Права опіки над спільною дочкою Василиною екс-пара не ділила, дівчинка залишилася з мамою і за кордон також поїхала з нею. У Доманського крім Василини є ще п’ять дітей – двоє від першої дружини, двоє від третьої і пасинок також від третьої.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.