Як в реальному житті одягається Хюррем Султан з “Величного століття”: шик, але не по-турецьки (ФОТО)

Турецька акторка Мер'єм Узерлі в реальному житті одягається доволі стильно, втім варто зазначити, що до великої Хюррем Султан знаменитості далеко

Відома акторка німецько-турецького походження зуміла завоювати шалену славу та популярність не лише серед аудиторії своєї країни. Мер’єм Узерлі покохали жінки та чоловіки з усього світу, а найбільшу популярність їй принесла роль Хюррем Султан.

Акторку, яка зіграла головного персонажа серіалу “Величне століття” запам’ятали з ряду причин. Яскраве руде волосся, цікава зовнішність, акторська харизма, талант і неймовірні сукні, які для Мер’єм Узерлі шили за спеціальним замовленням. Так, під час знімання серіалу було створено близько 1950 костюмів (для всього акторського складу), а матеріали для костюмів надавали найвідоміші будинки моди – Christian Dior, Valentino та Dolce&Gabbana.

Під час знімання турецького телесеріалу “Величне століття” було створено чимало дорогих костюмів для всього акторського складу

Втім часи “Величного століття” пройшли, а сьогоднішня мода має дещо інші пріоритети. Варто зазначити, що Мер’єм Узерлі в реальному житті одягається не менш стильно й вдало підкреслює свою природну красу та переваги зовнішності. Якщо продивитись особисту сторінку турецької акторки в соціальній мережі Інстаграм, можна дійти висновку, що почуття стилю в Мер’єм Узерлі на висоті.

Як одягається Хюррем Султан в реальному житті

Повсякденні образи Мер’єм Узерлі вражають вмінням поєднати розкіш та помпезність з простотою. Турецька акторка вміє ненав’язливо продемонструвати свою аристократичну красу. Так, Мер’єм Узерлі полюбляє більш строгий стиль, а її одяг частіше однотонний, ніж різноколірний. Втім, знаменитість вдало довершує свої образи прикрасами, які завжди виглядають на тілі акторки доречно.

Мер'єм Узерлі полюбляє в стилі простоту, а перевагу віддає якісним тканинам та симпатичним прикрасам
Мер’єм Узерлі полюбляє в стилі простоту, а перевагу віддає якісним тканинам та симпатичним прикрасам

Турецька акторка неодноразово ділилась зі своїми шанувальниками досвідом схуднення після завершення знімання “Величного століття”. Нині Мер’єм Узерлі має шикарну фігуру, тому вдало підібраний одяг лише підкреслює форми акторки.

Мер’єм Узерлі у вбранні в чорному кольорі від бренду “Calvin Klein”

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.