Гнучка, як тростинка Лобода в міні-шортах похвалилася розтяжкою: ця вправа повернула їй фігуру після пологів

Відома співачка Світлана Лобода показала, яку вправу робить, аби мати ідеальну розтяжку. Саме це тренування допомогло їй відновити фігуру після других пологів

Популярна українська співачка Світлана Лобода на особистій сторінці в месенджері Телеграм показала вправи, які допомагають зберігати їй фігуру та молодість. Артистка продемонструвала, як правильно потрібно розтягувати м’язи на ногах.

Знаменитість зізналась, що нині вона займається підготовкою до майбутньої концертної програми. За словами Світлани Лободи, виступи потребують фізичної та моральної підготовки, тому останнім часом вона активно займається фізичними навантаженнями, щоб ідеально впоратись із концертною програмою.

Світлана Лобода показала вправи, які допомагають отримати гарну розтяжку та підтягнуту фігуру
Світлана Лобода показала вправи, які допомагають отримати гарну розтяжку та підтягнуту фігуру

Варто зазначити, що Світлана Лобода доволі таємнича людина, особливо в плані особистісного розвитку. Багато українських знаменитостей часто розповідають про секрети власної молодості та діляться зі своїми прихильниками різноманітними “лайфхаками”, які допомагають тримати тіло та розум в тонусі. Втім, Світлана Лобода тримає всі свої секрети при собі. Проте неможливо не помітити, що співачка прикладає чимало зусиль для того, аби в її фігурі не було ніяких недоліків.

Нещодавно артистка все-таки вирішила показати, що робить її такою бездоганною. Знаменитість продемонструвала вправи, які не лише розвивають розтяжку та гнучкість, але й допомагають тримати всі м’язи ніг в тонусі.

Українська співачка показала, як правильно виконувати вправи на гнучкість та розтяжку ніг
Українська співачка показала, як правильно виконувати вправи на гнучкість та розтяжку ніг

Світлана Лобода показала кадри, які були зроблені в її домівці, де знаменитість мешкає зі своєю сім’єю та таємничим коханим, особистість якого поки що тримає в секреті. Співачка обрала ідеальне місце для домашнього тренування – біля великого панорамного вікна, з якого відкривається неймовірний краєвид на сонячне подвір’я.

Для вправ на розвиток гнучкості та розтяжки Світлані Лободі знадобились спеціальні фітнес-резинки, які вона одягла на свою стопу. Одну ногу співачка підняла догори, а іншу міцно притиснула до підлоги. Головне – добре тягнути стопу, аби відчути кожен м’яз. Спершу така вправа може бути дещо болісною, але з часом тіло звикає до подібних навантажень, а м’язи стають набагато гнучкішими.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.