Що зі своєю зовнішністю зробила Оксана Байрак: до і після пластики – дві абсолютно різні людини (ФОТО)

Відома українська режисерка і акторка Оксана Байрак свого часу захопилася пластичними операціями і зміною своєї зовнішності. Оксана Байрак до і після пластики – це дві абсолютно різні людини.

Оксана Байрак подарувала українській публіці десятки кінокартин, які хочеться переглядати знову і знову. Оксана – дуже талановита режисерка, яка часто зачіплює у своїх кінокартих важливі теми, про які потрібно говорити. Публіка захоплюється талантом жінком, однак багато людей обговорюють не її кінороботи, а її зовнішність. Річ у тім, що Байрак дуже любить змінювати свою зовнішність. Спочатку режисерка експерементувала з зачісками та одягом, а пізніше почала користуватися послугами пластичного хірурга і змінювати своє обличчя. Оксана Байрак до і після пластики – дві несхожі на себе жінки.

Якою була Оксана Байрак до пластики

До пластики Оксана Байрак постійно експерементувала з власним стилем і зачісками. Ркжисерка довгий час була брюнеткою і стриглась дуже коротко.

Як виглядала Оксана Байрак до пластики
Як виглядала Оксана Байрак до пластики

Пізніше Оксана вирішила стати блондинкою з довгим волоссям.

Як виглядала Оксана Байрак до пластики
Як виглядала Оксана Байрак до пластики

Втім блондинкою режисерка була не довго і згодом пофарбувалася в темний.

Оксана Байрак не задовольнила своє бажання змінюватись, міняючи зачіски. Жінка вирішила змінювати риси свого обличчя у хірурга. Спочатку Оксана змінила форму носу. Режисерка не приховує цей факт і стверджує, що була змушена це зробити після того, як потрапила в ДТП і злама ніс.

Свої наступні пластичні операції Оксана не коментує. Однак неозброєним оком видно, що режисерка неодноразово робила операції, адже її Оксана Байрак до і після пластики має різні риси обличчя.

Як виглядає Оксана Байрак після пластики
Як виглядає Оксана Байрак після пластики

Так, помітно, що Байрак робила підтяжку обличчя та збільшувала губи. Жінку часто хейтять в Мережі за пластику і пишуть їй купу негативних коментарів в соціальних мережах. Фолловери підкреслюють, що шкіра обличчя Байрак аж занадто перетягнута, а губи схожі на вареники.

Втім сама Байрак не засмучується щодо критики. Жінка навіть відповідає хейтерам і з гумором запевняє, що такими губами краще цілуватися і радить їм не заздрити.

Як виглядає Оксана Байрак після пластики
Як виглядає Оксана Байрак після пластики

Варто відзначити, що Оксана Байрак ще й добряче схудла за останні роки і в свої 58 років не соромиться публікувати в соціальних мережах не зовсім пристойні фото.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.