Як змінилася Віка Клочкова з “Не народись вродливою” за 20 років: як зараз виглядає 42-річна Юлія Такшина

Серіал "Не народись вродливою" давно закінчився, але долі акторів, які зіграли головних героїв досі цікавлять фанатів. Як змінилася Юлія Такшина-Віка Клочкова?

Російська актриса Юлія Такшина зіграла роль ефектної, але безвідповідальної секретарки головного героя Андрія Жданова, яку влаштувала на роботу її подруга та наречена гендиректора фірми по виготовленню модного одягу “Zimaletto”.

Для неї це була дебютна роль в кіно. На момент зйомок “Не народись вродливою” Юлії було всього 24 роки і вона була студенткою останнього курсу театрального вузу.

Роль Віки Клочкової зробила Такшину популярною та затребуваною серед інших режисерів. З тих пір в фільмографії актриси налічується більше 30 різних проектів, але насправді гучних ролей у неї небагато.

Як зараз виглядає зірка Не народись вродливою Юлія Такшина
Як зараз виглядає зірка Не народись вродливою Юлія Такшина

Зараз Юлії Такшиній 42 роки, вона матір двох синів Івана і Федіра, які народилися у цивільному шлюбі з колегою по “Не народись вродливою” Григорієм Антипенком, він зіграв Андрія Жданова. Старший син цікавиться технікою та малюванням, молодший займається волейболом.

У акторів закрутився службовий роман, який продовжувався 6 років. Все починалося як в казці, але поступово артисти почали розуміти, що не створені один для одного і вирішили розстатися без скандалів, колишня пара досі підтримує нормальні відносини, хоча Такшина зізналася, що їй було складно пережити розрив. Оправитися їй допомогла релігія.

Як зараз виглядають зірки Не народись вродливою Юлія Такшина і Григорій Антипенко
Як зараз виглядають зірки Не народись вродливою Юлія Такшина і Григорій Антипенко

Дітей зірки виховують разом:

Ми все ще сім’я, буває таке, що я просто виходжу з себе, не можу заспокоїти синів, тоді я звоню Гриші, він розмовляє з ними декілька хвилин і ось вже хлопці лягають спати. Він про дітей дуже турбується, часто з ними бачиться

, – розповідала зірка.

Зараз Юлія Такшина продовжує екранну кар’єру і знімається в серіалах, а також веде сторінку в Instagram на 140 тисяч підписників. З тих пір як вийшла остання серія “Не народись вродливою” актриса зовні майже не змінилася.

Як зараз виглядає зірка Не народись вродливою Юлія Такшина
Як зараз виглядає зірка Не народись вродливою Юлія Такшина

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.