Як Маша Єфросініна породичалася з сімейством Ющенка: сестра телеведучої виявилася екс-невісткою екс-президента

Між Машою Єфросиніною і її молодшою сестрою різниця в 7 років. Весь час Ліза наслідувала старшу родичку, навчаючись у школі й інституті після Маші. Та з заміжжям молодша випередила старшу, відхопивши собі в чоловіки сина самого президента.

Завжди вважалося, що в родині Єфросиніних одна зірка – Маша. Її весь час показували по телевізору, на неї всі звертали увагу, а Ліза перебувала в тіні знаменитої родички і навіть не намагалася відсвічувати. Молодшій сестрі публічність була ні до чого. Вона навіть відмовилася йти працювати на телебачення, хоча Маша могла посприяти цьому. Та роман дівчини з сином 4-го президента Віктора Ющенка миттєво змінив ситуацію, і про Лізу стали говорити навіть більше, ніж про її зіркову сестру-ведучу.

Якби не Маша, весілля не відбулося б

Андрій Ющенко мав би завдячувати Єфросиніній-старшій за дружину, бо саме вона вмовила батьків народити другу дитину. Дівчинці було 6 років, вона почувала себе самотньою, благаючи батьків подарувати їй живу сестричку. І врешті її мрія збулася. Обох дівчаток батьки назвали на честь бабусь.

Андрій Ющенко та Ліза Єфросиніна зіграли весілля 30 липня 2009 року

Друга подяка Маші від Андрія мала б бути за те, що дівчина сама переїхала в Київ із Керчі і маму з сестрою після смерті тата забрала до себе. Тож якби не її ініціатива з переїздом, Андрій ніколи б не познайомився з Лізою.

Колишньому президенту не сподобалася російськомовна невістка Ліза

Коли молодик представив дівчину своєму поважному тату, Віктор Андрійович найперше поцікавився, чи збирається Ліза вивчати українську мову. Невдовзі після весілля у молодят народилася донечка, яку назвали Варварою. На жаль, шлюб протримався всього 3 роки, після чого Андрій і Ліза розлучилися. Жодних скандалів сестра телеведучої і син політика не влаштовували. Дійшли до компромісу тихо і мирно.

Дівчина вийшла заміж вдруге і переїхала разом із онучкою Віктора Ющенка жити в Маямі. Маша надзвичайно сумує за сестрою і племінницею, але радіє, що в їхньому житті все гаразд.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.