Скільки разів міняла колір волосся Злата Огнєвіч: то руда, то чорнявка, то білявка – що пасує більше

Фанати уявляють свою улюбленицю Злату Огнєвіч природною брюнеткою з довгим прямим волоссям. Але якщо уважно придивитися до світлин співачки, з'ясовується, що це не зовсім так.

Дійсно, Злата від природи має чорняве волосся. Але рівне і гладке воно завдяки перукарським процедурам. Насправді ж у зірки чудове хвилясте волосся на кшталт Насті Каменських, от тільки 35-річна Огнєвіч весь час його безжально вирівнює.

Кучері – природна форма волосся Златі Огнєвіч

Цей секрет знали виключно в близькому оточенні співачки. Навіть сусіди, коли побачили Злату з кучериками, були надзвичайно здивовані й спочатку не впізнали зірку. Таким волосся знаменитості стає, коли вона відпочиває від ботокс-терапії, стайлінгу, а після миття голови дає можливість йому вільно висохнути, не користуючись феном і прасочкою.

Злата – блондинка

Знаменитість не дотримується єдиного стилю в зачісці, а весь час експериментує з довжиною і кольором волосся. Деякий час прихильники бачили зірку з білявим волоссям, підстриженим під каре. Такі кардинальні зміни в образі призвели до того, що “Холостячка” сама себе не впізнала в дзеркалі і почувалася шпигункою, що виконує особливо секретне завдання.

До білявого каре Златі Огнєвіч довелося додати новий гардероб

Під нову зачіску довелося і гардероб купувати відповідний. Зі старими речами, навіть улюбленими, дівчина безжально розпрощалася, роздарувавши їх знайомим. А собі підібрала новий одяг в рожевих і блакитних кольорах переважно від українських дизайнерів. З’ясувалося, що біляве волосся потребує відповідного догляду – не такого, до якого звикла співачка. Довелося купувати спеціальні бузкові маски, рожеві шампуні, щомісяця робити ботокс-терапію для волосся.

На жаль, блонд експеримент не вдався. Огнєвіч дуже сильно зіпсувала шевелюру всього за пів року. Соромно було навіть на люди показатися. Тож довелося застосовувати систему заміщення волосся. Лише за півтора року звичне чорне волосся відросло, а зірка пообіцяла:

“Більше ніколи не буду білявкою і не вбиватиму свого волосся”.

Злата – дуже різностороння особистість. Окрім музики, вона захоплюється балетом, залюбки катається на велосипеді, полюбляє йогу і часто медитує.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.