Не тільки Вєрка Сердючка. Зіркові чоловіки, що перевтілювалися в жінок: Пивоваров, Арестович та інші (ФОТО)

Зіркові чоловіки, яким довелося за певних обставин перевтілитися в жінку, в один голос визнають: це дуже непроста задача, адже треба подбати про гардероб, зачіску, намалювати обличчя. Та найскладніше натягувати колготи і вчитися ходити на підборах.

Артем Пивоваров

До фільмування кліпу на композицію “Рандеву” 31-річний музикант поставився дуже ретельно. Довелося показати, як відбувається рандеву з самим собою. Артем перевтілився протягом відео відразу в п’ятьох осіб. Чоловічі ролі включали прибиральника в готелі, офіціанта, що танцює на столі, самозакоханого красеня, невгамовного мексиканця.

Артем Пивоваров ідеально зобразив епатажну дамочку

Найважче далася роль епатажної жінки в капелюсі. Довелося приготувати не лише спеціальний одяг для кожного конкретного персонажа, але й вивчити нові рухи, навчитися носити спідницю, витримати макіяж і перуку, не лише ходити на підборах, а ще й танцювати.

Wellboy

Оспівувач вишень, що залишився без продюсера, який втік з України, особливо не заморочувався з вигадуванням жіночого образу і приміряв всім давно відомий костюм провідниці Вєрки Сердючки. Для світлини довелося вбратися в жіночий костюм, колготки, черевики на підборах, знамениту беретку та нанести на обличчя мейкап.

Фани запропонували Велбою осмикнути спідницю

Не забувся веселий хлопчина і про жовте боа, яке так полюбляв Андрій Данилко на початку зіркової кар’єри. Під постом зі світлиною в Інстаграмі написано чимало захоплених коментів, найяскравіший з яких:

“Сердючка на мінімалках”.

Олексій Арестович

Кадри з фільму “Не бійся, я поруч”, в яких тодішній актор знімається в образі Люсі і намагається закадрити чоловіка, стали справжнім мемом. Особливо часто його крутили після того, як Арестовича було призначено на посаду спочатку речника ТГК, а згодом радника президента країни.

Після ролі співачки Олексія стали називати Люся Арестович

Комедійна картина вийшла в 2002 році, де Олексію дісталася роль банківського клерка. Ігор Смірнов настільки сильно бажає повернути кохану дівчину, що приходить до суперника додому під виглядом співачки Люсі Зайцевої. Чоловік має намір відкрити коханій очі на її нового бойфренда.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.