Зіркові романи, яких насправді ніколи не було: Зеленський і Кравець, Ткач і Сопонару, Позитив і Дорофєєва

Артисти, що довгий час грають ролі чоловіка і дружини, на глибоке переконання глядачів, мають обов'язково закохатися один в одного. Та часто буває так, що ролі й особисте життя абсолютно не співпадають.

Зеленський і Кравець

Оскільки Олена Кравець була єдиною актрисою “Кварталу 95”, то їй завжди доводилося бути сценічною дружиною Володимира Зеленського. Глядачі довгий час перебували в омані щодо справжніх стосунків артистів. Своїх других половинок вони ніколи не афішували, тож прихильники вважали, що перед ними справжні чоловік і дружина.

Сценічна дружина Зеленського в житті його кума

Це зараз усім відомо, що Володя має за плечима міцний шлюб, і в 2023 році вони з Оленою Зеленською відзначать 20-річчя з дня весілля. Кравець вийшла заміж на рік раніше за свого колегу. У них із Сергієм зростає троє дітей. А близькі стосунки між родинами все ж існують, тільки зовсім іншого плану. Сергій Кравець хрестив донечку подружжя Зеленських. А Олена Кравець стала хрещеною мамою дружини президента.

Ткач і Сопонару

Багатосерійний фільм “Одного разу під Полтавою” полюбився глядачам дотепними жартами і показом звичайного сільського побуту. У центрі сюжету – подружжя Яринки та Юрчика. Актори Ірина Сопонару та Юрій Ткач так правдиво сваряться і примиряються один з одним, що здається, наче вони насправді подружжя.

Ткач обожнює свою дружину Вікторію, а з Іриною просто грає роль чоловіка

Але у Ткача є дружина Вікторія. Вони познайомилися, коли дівчині було 16 років, а згодом одружилися й народили доньку Ліззі. А в Ірини довгий час тривали стосунки з британцем. Та через корону вони втратили можливість бачитися, і роман закінчився.

Позитив і Дорофєєва

Чутки про романтичні стосунки між учасниками гурту “Время и стекло” час від часу виникали в інфопросторі, коли Надя й Олексій разом виступали на сцені. Розмови не стихають і зараз, коли їхні творчі шляхи розійшлися. Насправді ніякого роману між ними ніколи не було Позитив був одружений з Анною Завгородною з 2013 року. Його напарниця по піснях стала на весільний рушник з Дантесом за 2 роки потому.

Всі чутки про роман Позитива з Дорофєєвою – суцільні вигадки

У 2021-му Завгородній оголосив про розлучення, в 2022 році стало відомо про негаразди в родині Дорофеєвої. Багато хто подумав, що тепер уже голубки будуть разом, але в Олексія є інша дівчина, а Надя зараз зустрічається з ресторатором Кацуріним.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.