Несподіване розлучення. Повна історія недовгого кохання Володимира Остапчука та Христини Горняк

Невдовзі після скандального розлучення з першою дружиною ведучий Володимир Остапчук представив свою нову обраницю – Христину Горняк. Та сімейна ідилія тривала недовго. За 2 роки пара розпалася.

Шоумен і нотаріуска познайомилися на весіллі, де Володя працював тамадою, а дівчина перебувала поміж гостей. Остапчук на той час був одружений, вони з Оленою виховували двох діточок Емілію та Евана і будували плани про спільне майбутнє в Канаді, куди вже збирали валізи. Та знайомство з Горняк перевернуло все життя подружжя догори дриґом. Володя став таємно зустрічатися з новою знайомою. Справа дійшла до розлучення, і в Канаду з дітьми Олені довелося їхати самій.

Розлучниця Христина відібрала Остапчука у дружини і двох дітей

Між тим ведучий у 2020 році перебував на піку щастя. Він разом із Христиною засвітився у “Світському житті”, де похвалився новою обраницею. Втім, ейфорія від закоханості не завадила Володимиру публічно з’ясовувати стосунки з колишньою. Взаємні образи й сварки вилилися в тимчасову заборону татусю спілкуватися з дітьми.

Від весілля до розлучення всього 2 роки

Спільна прогулянка серпневим Босфором обернулася для Горняк отриманням пропозиції руки і серця й обручки. Дівчина не брала часу на роздуми і відразу ж відповіла “так”. Вони мали намір одружитися 1 жовтня, та перехворіли ковідом, тому довелося змістити дату весілля на два тижні. У ресторан Zafferano привітати молодят приїхали не лише близькі і друзі, але й піаніст Євген Хмара та запальна Вєрка Сердючка зі своєю музичною бандою.

Весілля Остапчука і Горняк відбулося з затримкою на 2 тижні

Життя бурхливо било ключем. Подружжя відвідувало прем’єри фільмів, концерти, церемонії нагород й інші світські заходи. Час спливав невпинно, і підписники Остапчука стали помічати, що знаменитість все рідше викладає світлини з дружиною у своєму акаунті.

Влітку Володимир відвідав Канаду з благодійними концертами і деякий час провів із дітьми в Торонто. Подейкують, що це страшенно не сподобалося його дружині. Коли благовірний врешті повернувся до Києва, Христина зібрала валізу і відбула в подорож. Після того вони не жили разом і навіть не привітали одне одного в Інсті з днем народження в жовтні. Невдовзі надійшла інформація про офіційне розлучення.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.