Лідери по кількості нащадків українського шоубізу: Олег Скрипка, Дмитро Гордон, Андрій Доманський

Деякі відомі українці можуть похвалитися чималою кількістю дітей. У музиканта Олега Скрипки їх чотири, у ведучого Андрія Доманського – шестеро, в журналіста Дмитра Гордона взагалі семеро.

Олег Скрипка: четверо

У першому шлюбі з Марі Рібо в Олега дітей не було, хоча вони прожили разом 7 років. Француженка навідріз відмовилася їхати за благовірним в Україну, тому шлюб розпався. На рідних теренах лідер гурту “ВВ” познайомився з Наталею Сідь.

У Олега Скрипки двоє синів і дві донечки

У проміжку між 2005-им і 2012-им роками жінка кожні 2-3 роки радувала коханого дитинчам. Так на світ з’явилися Роман, Устим, Олеся, Зоряна. Подейкують, що музикант так і не спромігся розписатися з Наталею. А ще ходили настійливі чутки про п’яту вагітність Сідь, але вони не справдилися.

Андрій Доманський: шестеро

У ведучого Андрія Доманського за плечима три шлюби, в яких з’явилося шестеро дітей. Татусь бере активну участь у вихованні всіх нащадків. У студентському шлюбі з Юлею Андрій отримав первістка Василя. За 4 роки родина поповнилася донечкою Ладою. Вони мешкали в Одесі, а Доманському весь час доводилося їздити в Київ працювати.

Разом з пасинком у Андрія Доманського шестеро дітей

В столиці у шоумена трапився роман із телеведучою Лідією Таран, результатом якого стало народження Василини. Закохані не встигла офіційно оформити стосунки, бо невдовзі розсталися. Шлюб із Мариною триває вже 10 років. Подружжя виховує спільних доньок Кіру і Віру. Разом із ними мешкає син дружини від інших стосунків Артем.

Дмитро Гордон: семеро

Засновник газети “Бульвар” розлучився з першою дружиною в 2011 році. З Оленою Сербіною вони мали чотирьох дітей. Найстарший син Ростислав уже відзначив 30-річчя. Він непогано заробляє на YouTube. 27-річний Дмитро став голлівудським композитором і мешкає в Штатах. Різниця між Єлизаветою і Левом складає 2 роки.

Діти і друга дружина Дмитра Гордона

Службовий роман з Олесею Бацман вилився в оформлення стосунків у 2013 році. З 2012-го по 2019-ий в родині народилися три донечки Санта, Аліса і Ліана. Жоден із семи спадкоємців поки що не порадував Дмитра Ілліча онуками.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.