Затяті собачниці. Як виглядають білосніжні домашні улюбленці Каменських, Астаф’євої, Джамали та інших зірок

Блондинки котуються не лише серед людей, але й у світі тварин. Вірніше, зірки часто-густо обирають собі в домашні улюбленці пухнастих білих собачок. Кому із білосніжних чотирилапих пощастило жити в родинах знаменитостей?

Даша Астаф’єва і Пеппі

Даша Астаф’єва обрала собаку породи шіба-іну

Вкладаючись спати в одному ліжку, зірка “Плейбою” переконана, що її собачці породи шіба-іну обов’язково насниться Перемога. Астаф’єва попередила фанів, що подібні песики тільки виглядають усміхненими, а насправді є мисливцями. Тож заводити такого собачого представника у себе вдома доволі небезпечно.

Настя Каменських і Мімі

Настя Каменських обрала французьку болонку

Брюнетка вирішила для контрасту завести собі улюбленицю з білою шерстю. Усі новини з життя бішон фризе дружина Потапа сповіщає шанувальникам на спеціально створеній сторінці в Інстаграмі. Французька болонка у всьому наслідує свою зіркову хазяйку – така ж гарна, ошатна й усміхнена.

Ольга Сумська, Джеся і Жасмін

У Сумських відразу дві собачки – Джесіка і Жасмін

Подарувати дружині Джесіку чоловіка Сумської напоумила донька. Борисюк так і зробив. А актриса, ставши хазяйкою чихуахуа, одразу ж взялася робити з неї зірку. Тож маленьку красуню можна побачити в серіалі “Коли ми вдома”. Ще одну чотирилапу дівчинку білого окрасу в зірковому сімействі, називають Жасмін.

Джамала і Баду

Джамала має дружнього шпіка

Шпіка співачці подарували на Новий рік. Ім’я для годованки зірка обрала на честь улюбленої виконавиці Еріки Баду. Пухнаста манюня радо проводить час із родиною вдома, катається на машині, а ще відвідувала мітинг, де відстоювалися права тварин у цирку.

Віра Брежнєва і Дейзі

Віра Брежнєва віддала перевагу бішон фрізе

Ще одна легковійна кулька проживає в родині Віри Брежнєвої. Співачка мала намір подарувати білого бішон фрізе старшій донечці, але так полюбила собачку, що майже не розлучається з нею. Дейза їздить із зіркою на гастролі, ходить на прогулянки, катається в сумочці Віри. Тепер доведеться для Соні купувати іншого песика.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.