Дві дружини телеведучого Юрія Горбунова: Людмила старша на 10 років, Катерина – молодша на 13

Обидва шлюби телеведучого Юрія Горбунова виросли зі службових романів. З першою дружиною Людмилою чоловік познайомився в Івано-Франківському театрі, а з другою Катериною – на каналі "1+1". Різниця у віці між жінками складає майже чверть століття.

Людмила Горбунова

Тендітну балерину молодик побачив уперше на сцені театру, куди його направили працювати після закінчення університету. Людмила була на 10 років старша від молодого спеціаліста, мала чоловіка і доньку Ксеню. 35-річна жінка, закохавшись у 25-річного Горбунова, втратила здоровий глузд. Коли Юрій переїхав до Києва, вона розлучилася з чоловіком, забрала дитину й опинилася в столиці.

Перша дружина Юрія Горбунова на 10 років старша

Людмилі довелося забути про кар’єру, перетворившись на домогосподарку. Горбунов від своїх слів не відмовився, одружився з жінкою і удочерив Ксеню. Шлюб протримався 20 років і закінчився розлученням у 2015 році. Публіка була шокована подібною новиною, але причин такого кроку артист не оприлюднював.

Катерина Осадча

Оскільки Горбунов працював із Катериною Осадчею на одному телеканалі, і вони разом вели чимало музичних передач, не всі відразу втямили, хто став причиною розпаду сім’ї чоловіка. Роман закрутився під час знімання “Голосу. Діти”, але голубки довго приховували від сторонніх свої стосунки. Довелося розповісти правду, коли Катя завагітніла. Одружилися і стали батьками ведучі в одному місяці – у лютому 2017-го. Друга дружина, на відміну від першої, молодша за чоловіка на 13 років. Для Юрія Іванко став первістком, а у Катерини вже був син Ілля від народного депутата.

Друга дружина Юрія Горбунова молодша на 13 років

Про те, що шури-мури крутилися ще коли Горбунов був одружений, стало зрозуміло, коли Осадча привітала його з днем народження в Інсті, натякнувши, що вони вже 5 років разом. У серпні 2021 року зіркова родина поповнилася ще одним синочком, якого щасливі батьки назвали Данилом. Нині Горбунов і Осадча розмірковують над питанням усиновлення сироти. Напевно, це має бути дівчинка.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.