Без макіяжу та фотошопу: як виглядають зблизька обличчя Падалко, Таран, Мосейчук та інших зірок ТСН без гриму

Публіка звикла бачити цих жінок завжди в стильному вбранні, з ідеальною зачіскою та професійним макіяжем. В такому вигляді вони з'являються щодня в ефірі ТСН. Втім, в звичайному житті ведучі виглядають по-ншому.

Зараз майже кожен українець знає в обличчя ведучих ТСН Марічку Падалко, Лідію Таран, Наталію Мосейчук та ведучу “Сніданку з “1+1” Людмилу Барбір. Адже саме вони щодня з’являються на телеекранах і сповіщають про найголовніші новини країни. Телеглядачі звикли, що ведучі завжди виглядають бездоганно. Однак, вони, як і інші жінки, приходячи додому, змивають макіяж, одягають зручний одяг і звязують волосся у зручний хвостик.

Марічка Падалко

46-річна Марічка Падалко не соромиться свого віку і змін, які з нею відбуваються. Жінка інколи публікує в своєму Інстаграм-блозі фото, де вона без макіяжу, а в 2021 році вона навіть вийшла в ефір ТСН без гриму. Тоді в світі відзначали день природної жіночої краси. Тож в цей день телеведуча вирішила показати своє реальне обличчя глядачам. Варто відзначити, що Марічка виглядає достойно на свій вік.

Як виглядає Марічка Падалко без макіяжу

Лідія Таран

45-річна Лідія Таран може похвалитися своєю вродою і робить це. В ефірі телеведуча завжди виглядає розкішно, однак в Інстаграм-блозі зірки є безліч фотознімків, де вона позує без макіяжу та з розтріпаним волоссям. Варто відзначити, що Лідія виглядає набагато молодше свого віку.

Як виглядає Лідія Таран без макіяжу

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук на відміну від Падалко і Таран в соціальних мережах не показує своє приватне життя. Тож домашніх фото без макіяжу та в теплих капцях ведуча не публікує. Однак в Мережі все ж можна віднайти її знімки без гриму. 49-річна Мосейчук дуже приваблива навіть без макіяжу.

Як виглядає Наталія Мосейчук без макіяжу

Людмила Барбір

Ведуча програми “Сніданок з 1+1” завжди з’являється в ефірі шоу з яскравим макіяжем та у розкішних сукнях. Без гриму ведучу практично неможливо побачити. Однак в 2021 році Людмила Барбір у день жіночої краси підтримала Марічку Падалко і вийшла в ефір без макіяжу. Варто відзначити, що без гриму ведуча виглядає дещо інакше.

Як виглядає Людмила Барбір без макіяжу