Як виглядала Світлана Лобода до пластики: в Мережу потрапили знімки співачки, на яких її неможливо впізнати

Світлана Лобода викликає у публіки неоднозначні емоції. Хтось її обожнює, а хтось критикує за надмірну любов до пластики. Якою ж артистка була до всіх маніпуляцій зі своїм обличчям?

Світлана Лобода – одна із найвідоміших співачок пострадянського простору. Свою кар’єру артистка почала у 2004 році, коли стала учасницею популярного  гурту “Віа Гра”. Згодом Світлана покинула дівочий гурт і почала будувати сольну кар’єру. Зараз пісні Лободи займають верхівки престижних рейтингів, кліпи збирають мільйонні перегляди, а концертні постановки викликають справжній захват у публіки. Однак обговорюють співачку не лише за її творчість, а і за її зовнішність.

Останні роки Світлана Лобода – блондинка, а от за часів “Віа Гри” вона була рудою. На фото з тих часів артистку важко впізнати.

Як виглядала Світлана Лобода до пластики
Як виглядала Світлана Лобода до пластики

Втім, з тих пір Світлана змінила не лише колір волосся, а й деякі риси свого обличчя.

Хоча сама співачка приховує, які саме операції вона робила, експерти впевнені, що Лобода добряче попрацювала над обличчям. Так, на думку пластичних хірургів, Світла робила ринопластику (прибрала горбинку на носі) та “підправляла” овал обличчя з допомогою уколів краси. Лобода зробила собі більш чіткі і виразні скули. Крім того, артистка, яка має від природи пухкі губи, корегувала їх форму, додаючи об’єму.

Світлана Лобода до пластики і зараз
Світлана Лобода до пластики і зараз

Варто відзначити, що Світлана Лобода, якій в цьому році виповнилось 40 років, виглядає набагато молодше свого віку і справа тут не лише в пластиці. Співачка докладає неабияких зусиль, щоб бути стрункою і підтягнутою. Лобода слідкує за своїм харчуванням і щодня займається спортом. Світлана виснажує себе фізичними вправами і у відпустці і перед виступом, від спорту у неї немає вихідних.

Крім того, Лобода регулярно ходить до косметолога і виконує різноманітні маніпуляції, щоб не постаріти завчасно.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.