53-річна Надія Матвєєва налякала Мережу своїм портретом зі свічкою: “Будете довго жити” (ФОТО)

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва виклала незвичайне фото в Мережі та змусила фанатів перелякатися через те, що перед її портретом стояла свічка.

Надія Матвєєва багато років вела дуже популярне шоу на телеканалі “СТБ”, яке називалося “Все буде добре”. Також вона була ведучою схожої програми, але присвяченій тільки кулінарії “Все буде смачно”. Коли ці проекти закрилися, зірка на якийсь час зникла з ефірів, а потім стала ведучою “Неймовірної правди про зірок”. Також її часто запрошують у ролі експерта в шоу “Битва екстрасенів”, “Один за всіх”, “Ультиматум”, а в 2022 році вийшов важливий проект “Щасливі за сім днів”, місія якого емоційно підтримати аудиторію в ці складні часи і Надія разом з Мариною Боржемською та Андрієм Жельветро стали обличчями програми.

53-річна Надія Матвєєва налякала Мережу своїм портретом зі свічкою

Робота на телебаченні це не єдина діяльність Наді Матвєєвої. Вона також активно користується соціальними мережами і веде свій блог в Instagram. Її пости завжди збирають багато реакцій, але нова публікація побила рекорди через те, що багатьом здалася траурною.

Матвєєва виклала свій портрет у незвичайному середньовічному образі, а перед фотографією горить свічка:

Рік тому, сповнена романтичних відчуттів та натхнення, я й гадки не мала, що сидітиму біля свічки з думками: Тримаймося. Разом подолаємо навалу ворожу! Скорішої нам перемоги. Теплі обійми вам, друзі. Дякую, що ви є, сильні, згуртовані, нескорені!

– підписала Надія.

Прихильники здебільшого перелякалися такому фото:

  • “О боже, не ставте своє фото зі свічкою, які б обставини не були, асоціація завжди одна, навіщо накликати на себе біду”;
  • “Не лякайте так, я вже не те подумала!”;
  • “О боже, я аж злякалась, довгих літ вам життя…”;
  • “На чорний день вже й фотка у вас є ідеальна. Прибережіть її на потім”;
  • “Мене фото налякало, значить будете довго жити!!!”;
  • “Я спочатку не те подумала, дивлячись на фото”.
53-річна Надія Матвєєва налякала Мережу своїм портретом зі свічкою