41-річна Тоня Матвієнко показала, як виглядала у 17 років, коли народила свою першу доньку: була школяркою

Відома українська співачка показала сімейні архівні фотографії, на яких їй 17 років. Саме тоді майбутня зірка народила свою першу доньку Уляну, яка цього року відзначила 24-річчя

Українська знаменита співачка Тоня Матвієнко нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм архівні фотографії своєї старшої доньки. Нова публікація з’явилась на сторінці знаменитості на честь 24-річчя Уляни.

Так, зірка показала серію знімків, на яких Улю зображено в різному віці. Крім того, на фотографіях можна побачити знамениту маму Тоні – Ніну Матвієнко. Також знаменитість показала, як виглядала сама 24 роки тому, коли їй було 17 років.

Тоня Матвієнко вразила своїх шанувальників теплими кадрами з сімейного архіву
Тоня Матвієнко вразила своїх шанувальників теплими кадрами з сімейного архіву

У описі до нової публікації знаменитість зазначила, що для неї було сюрпризом народження саме доньки, адже всю вагітність вона чекала на хлопчика. Тоня Матвієнко зазначила, що її старша донька завжди була і залишається для неї особливою дитиною. Крім того, знаменита українська співачка написала чимало милих побажань своїй старшій доньці Уляні.

Ти в мене особлива дівчинка, а сьогодні, у твої 24 роки, бажаю тобі ніколи не опускати руки, ніколи не сумувати, ніколи не розривати свою прекрасну, добру душу. Ти мій сюрприз навіки

– зазначила співачка.

Тоня Матвієнко показала милі кадри своєї старшої доньки, коли та ще була маленька
Тоня Матвієнко показала милі кадри своєї старшої доньки, коли та ще була маленька

Особисте життя Тоні Матвієнко

Нагадаємо, що перша дитина в житті української співачки з’явилась, коли майбутній зірці було 17 років. Уляна з’явилась на світ 1998 року, проте сама Тоня Матвієнко ніколи не розкривала фанатам, як звати батька її старшої дитини. У численних інтерв’ю знаменитість зізнавалась, що мусила пережити чимало недоброзичливих поглядів через те, що рано стала матір’ю. Втім, майбутнє підготувало для зірки щасливий шлюб.

2017 року Тоня Матвієнко відгуляла весілля зі своїм коханим та не менш знаменитим чоловіком Арсеном Мірзояном. На рік раніше в майбутнього подружжя з’явилась спільна донька, на ім’я Ніна. Чоловік Тоні Матвієнко в минулому вже був одружений, від попереднього шлюбу в артиста є два сини.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян одружились 2017 року та відтоді мають міцні та щасливі стосунки
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян одружились 2017 року та відтоді мають міцні та щасливі стосунки

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.