Наречена колишнього чоловіка Лорак знялася в міні-сукні з піднятою ногою: тепер зрозуміло, на що клюнув Мурат

26-річна наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу похвалилася розкішною фігурою у міні-сукні та довгими ногами. Схоже, турецький бізнесмен зовсім не проти такої відвертості його майбутньої дружини.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися у 2019 році після 10 років шлюбу. Причиною розлучення стало те, що чоловік регулярно зраджував співачці. Лорак довго це терпіла, однак після того, як факт зради зафільмували і оприлюднили в Мережі, співачка більше не змогла терпіти публічної ганьби і подала на розлучення.

Ани Лорак и Мурат
Як виглядає колишній чоловік Ані Лорак

Мурат, який став бізнесменом лише через гроші Ані Лорак, після розлучення довго не ходив в холостяках. Чоловік одразу після розставання зі співачкою почав з’являтися на публіці то з однією, то з іншою красунею, а через рік представив публіці свою нову обраницю. Коханою Мурата стала молодша на 19 років українська красуня на ім’я Лілія. 26-річна дівчина працює візажистом і має 7-річну доньку, яку народила поза шлюбом.

Вже через рік стосунків з Лілією екс-чоловік Лорак зробив молодій дівчині пропозицію руки та серця і почув заповітне “Так”.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Абрамова
Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Поки що Лілія і Мурат офіційно не одружились, адже їхні плани порушились через війну в Україні. Однак закохані живуть разом і планують спільне майбутнє.

Варто відзначити, що після того, як Лілія стала наречено Мурата, за нею почало спостерігати багато фоловерів в соціальних мережах. Публіці цікаво, хто ж замінив Ані Лорак в житті турецького бізнесмена. Втім, дівчина не проти такої публічності. Вона активно веде соціальні мережі і регулярно публікує свіжі фото, відео та ділиться моментами з особистого життя.

Нещодавно дівчина оприлюднила нове фото в своєму Інстаграмі, яке викликало справжній фурор у Мережі. Лілія влаштувала достатню відверту фотосесію і знялася в короткій чорній сукні на стільці. Вона витягнула одну ногу, а другу, зігнувши, підняла вгору.

Підписники засипали Лілію компліментами в коментарях:

  • “Вау! Такі ноги-слабкість кожного чоловіка”;
  • “Ноги неймовірні”;
  • “Яка красуня”.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.