Золоті крани та мармурова підлога: як виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві

Відома українська акторка Ольга Сумська в 2016 році зізналася, що разом з чоловіком придбала нову квартиру в Києві, адже їй хотілося більше простору. Як виглядають апартаменти зірки, дивіться далі в матеріалі.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк більше 10 років жили в київській квартирі, розміром близько 100 квадратний метрів. В давньому інтерв’ю акторка розповідала, що вони з чоловіком переїхали в цю квартиру після однокімнатного житла, тож відразу їм здалось, що нові апартаменти просто величезні. Однак, коли у них народилася донька Анна, акторка зрозуміла, що їхнє житло не таке вже й просторе і почала мріяти про більше квадратних метрів.

У 2016 році стало відомо, що мрія Ольги Сумської здійснилася: вони з Борисюком переїхали в нову, простору, дворівневу квартиру.

Ми вирішили трошки розширити квадратні метри, адже нам вже затісно. Я мріяла про свій будуар, якусь ванну. І так мені цього хотілося власну гардеробну.

, – розповіла про нове житло Сумська в одному з інтерв’ю.

Ольга Сумська не показувала прихильникам нові апартаменти, однак акторка часто публікує фото та відео зі своєї квартири, де добре можна розгледіти деталі інтер’єру.

Так, помітно, що в зірковий квартирі дуже сучасний дизайн інтер’єру. Ремонт виконаний в світлих та світло-сірих тонах. Яскравими акцентами являются мармур, позолота та сучасні меблі. Особливо привертає до себе увагу золоті крани і навіть позолочений йоршик для унітазу.

к виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
к виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
к виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві
к виглядає квартира Ольги Сумської та Віталія Борисюка у Києві

На одному із домашніх фото Сумської можна розгледіти вітальню-їдальню. Так, обідній стіл виконаний із мармуру. Вітальню прикрашають різні дрібні деталі: картини, вазони, статуетки.

Цікаво, що в апартаментах Сумської є ростова фігура її чоловіка Віталія Борисюка.

Варто відзначити, що Сумська не приховує той факт, що сама не прибирає в квартирі, а зазвичай викликає клінінгову компанію. При цьому акторка підкреслює, що і сама може виконати всі домашні обов’язки, якщо це буде необхідно: прибрати, випрати одяг та приготувати обід.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.