Катерина Осадча показала, як носити наймоднішу куртку-сорочку: стала трендом осені 2022 (ФОТО)

Відома українська телеведуча в новому дописі в Інстаграмі показала, як правильно комбінувати речі з осіннім трендом 2022 року. Катя Осадча вразила модним образом

Українська телеведуча Катерина Осадча сьогодні поділилась зі своїми підписниками поточним настроєм. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість філософськи розмірковувала про події, які відбуваються в житті кожного українця. Крім того, Катерина Осадча показала, як правильно одягати та носити цьогорічний тренд – куртку-сорочку.

Знаменитість показала новий осінній тренд

Катерина Осадча поділилась зі своїми шанувальниками осінньою фотографією. На фоні жовтогарячого листя, як щойно впало з дерев, знаменитість буквально сховалась в оверсайз куртці-сорчці. Катя Осадча сховала руки у великі рукава трендового елементу гардеробу та показала, як правильно носити такі речі восени – з однотонними штанами та простим взуттям.

Катерина Осадча в трендовій куртці
Катерина Осадча в трендовій куртці

Катерина Осадча про свій моральний стан

У новому дописі українська телеведуча розповіла про те, що останнім часом люди припинили дивуватись, коли бачать в чоловічих очах сльози. Катерина Осадча зазначила, що нарешті людям вдалось позбутись стереотипу про те, що чоловіки не плачуть, адже в таких важких умовах сльози – єдиний спосіб висловити свої почуття та допомогти собі не зірватись.

Наші очі – це такий маячок внутрішнього надлому, ми вдивляємося в очі одне одного, аби не ранити, іноді, не продовжувати історію, або просто змінити тему і не дозволити сльозам покотитися

– розмірковує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість.

Крім того, зазначила Катерина Осадча, сьогодні кожен навчився плакати так, аби не викликати в інших почуття жалості. Знаменитість зазначила, що в кожного очі часто наповнюються сльозами, втім таке явище не спричинене бажанням, аби людину “пожаліли”.

У коментарях до нового допису Катерини Осадчої шанувальники та підписники зірки залишили чимало відвертих зізнань та теплих слів:

  • “Нехай буде більше сліз радощів! Ми наплакались вже всі вдосталь”;
  • “Просто очі іноді наповнюються сльозами… Як точно сказано, Катя”;
  • “Катерино, ви все точно написали! Думаю, більшість з нас так відчувають. А ще, кожному з нас треба трошки тепла, підтримки і обіймів… Обіймаю всіх, кому це необхідно… і все буде Україна!”;

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.