З брудною головою і без макіяжу: Катя Осадча показала, як виглядає поза камерою – Горбунов її покохав іншою

39-річна телеведуча Катя Осадча відноситься до числа небагатьох зірок, які не соромляться показувати себе без гриму та фотошопу. Нещодавно ведуча "Світського життя" вразила публіку правдивими домашніми знімками.

Катя Осадча – одна з найвідоміших і найзатребуваніших телеведучих України. Осадча запам’яталась публіці гострими питаннями, які вона ставить зіркам і навіть політикам, а також своїми неймовірними образами. Довгий час родзинкою Каті були незвичні головні убори самої незвичайної форми. Крім того, Осадча завжди з’являється в ефірі у неймовірних сукнях, з професійним макіяжем та зачіскою.

Катерина Осадча привітала свого брата з днем народження
Катя Осадча показала, як виглядає поза камерою

Втім, поза камерою 39-річна телеведуча виглядає зовсім по-іншому. Варто відзначити, що Осадча не соромиться показувати себе в простому, домашньому вигляді. В Інстаграм-блозі зірки можна знайти десятки фотографій, де вона позує без зачіски та макіяжу. Осадча виступає за природну красу і не соромиться вікових змін шкіри, дрібних зморшок та іншого.

Нещодавно ведуча “Світського життя” оприлюднила фото в повний зріст на фоні осіннього парку. Катя позувала в чорних спортивних штанах, білих кросівках і в просторій куртці-сорочці. Волосся ведуча зібрала у тугий хвостик, а на її обличчі зовсім не було макіяжу.

В підписі до фото Катя Осадча написала свої думки, щодо сили українського народу.

Ми всі не соромимося бути людьми з мокрими очима, але одночасно не хочемо, щоб нас через це жаліли, адже ми сильні, просто очі іноді наповнюються сльозами.

, – написала Осадча.

Користувачі Мережі підтримали знаменитість у коментарях:

  • “Нехай буде більше сліз радощів! Ми наплакались вже всі вдосталь”;
  • “Це правда. Сльози в очах кожного дня. Впевнена, що після перемоги ця властивість наших очей не припиниться ще довго”;
  • “Дуже влучно…переповнена чаша страждань, переживань і очікування”;
  • “Моя велика повага до Вас, Катя! Ви просто взірець людяності!”.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.