Обтягнула форми шкірою і засліпила всіх: дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни

48-річна бек-вокалістка Олега Винника і його ймовірна дружина Таюне вражає публіку своєю красою і моложавим виглядом. Наряди співачки на світських заходах викликають справжній фурор у публіки.

Таїсія Сватко, яка знайома публіці під псевдонімом Таюне, не просто бек-вокалістка головного вовка країни Олега Винника, а і його дружина. І хоча зіркова пара приховує стосунки від публіки, прихильники артиста вже давно знають, що Винник і Таюне одружилися ще в студентські роки. Про це журналістам розповіли односельчани співака, які на свої очі бачили, як розвивалися стосунки Олега і Таїсії.

Дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни

Саме тому за Таюне спостерігають не менше прихильників ніж за Олегом Винником. Фанати ніжно називають артистку “квіткою Таюне”. Це і не дивно, адже дружина Винника виглядає розкішно. Таїсії вже 48 років, однак вона виглядає набагато молодше свого віку. Дружина Винника має розкішну фігуру і миловидне обличчя на якому зовсім немає зморшок.

Крім того, Таюне підбирає для себе молодіжний одяг, який вдало підкреслює її достоїнства. Артистка полюбляє короткі спідниці та глибоке декольте. Втім, з такою фігурою вона може собі це дозволити.

Один з найсміливіших образів Таюне, в яких вона з’являлася на світському заході – шкіряний комбінезон і туфлі на шпильці.

Дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни
Дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни

У такому вбрані дружина Винника з’явилася на червоній доріжці і викликала справжній фурор у публіки. Таюне була одягнена в шкіряний комбінезон з довгими рукавами та застібкою, яку вона злегка відкрила, щоб підкреслити зону декольте. Співачка підкреслила талію широким ременем з масивною пряжкою. Образ доповнили туфлі-човники на шпильці та зачіска з пишними локонами.

Прихильники Таюне залишились в захваті від її образу і записипали компліментами під фотографією у соціальній мережі.

Ось, що написали фоловери:

  • “Не фігурка,а найкращий витвір природи!”;
  • “Фігурка вогонь”;
  • “Красуня Таюне”;
  • “Красунечка,  фігурка точена.”
  • “Яка ж ви гарна!”.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.