Все з Дубаю привезла: найбагатша українська співачка Камалія показала свій вишуканий будинок, схожий на палац

Найбагатша співачка України Камалія живе в розкішному 3-поверховому будинку, який повністю відповідає її статусу. Як виглядає маєток зірки, дивіться далі в матеріалі.

Камалія вже більше 20 років заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром і їхній будинок повністю відповідає статусу багатіїв. Зіркова родина проживає у мальовничому містечку Буча, що на Київщині. Будинок Камалії і Мохаммада має 3 поверхи, а дизайн поєднує в собі аж 3 стилі: бароко, постмодерн і схід.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії

В основі дизайну будинку – конусоподібні форми, а також дорогий мармур, позолота, розписи на стінах, високі стелі. Також в будинку в будинку Мохаммада і Камалії є багато антикварних меблів, дорогих картин та інших предметів розкоші.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії

В одному з інтерв’ю Мохаммад зізнався, що саме Камалія обставила їхній будинок різними дрібничками.

Вона, напевно, весь Дубай викупила, все звідти везла

, – розповів Мохаммад Захур.

Як виглядає будинок Камалії
Як виглядає будинок Камалії
Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії

На території маєтку також розташований будиночок для гостей, басейн, а також є розкішний сад і конюшка.

Як виглядає будинок Камалії
Як виглядає будинок Камалії

В інтерв’ю програмі “ТСН” Камалія зізналася, що в її домі є близько 20 чоловік обслуговуючого персоналу. Це гардеробник, прибиральники, садівники, повари, няні для дітей та інші помічники по дому.

Незважаючи на це, Камалія зізнається, що і сама іноді може стати до плити і приготувати для чоловіка та дітей українські традиційні смаколики.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки поїхали із свого будинку в Бучі за кордон. У зіркової сім’ї не було іншого виходу, адже місто Буча було окуповане в перші дні війни. Відомо, що маєток Камалії не постраждав від окупантів, однак постраждала конюшня, яка розташована неподалік її дому. Окупанти розстріляли коней і вкрали з конюшні все, що тільки було можливо.

Для Камалії це було справжнім шоком, адже вона дуже любила своїх коней. Співачка багато років займається верховою їздою і ці тварини мають для неї особливе значення.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.