“Ого, як змінився”: перша дружина Притули показала нове фото їх дорослого сина і своєї дочки від іншого шлюбу

Відомий український телеведучий Сергій Притула – батько трьох дітей, його старший син народився в першому шлюбі з Юлією Притулою, яка показала нове фото хлопця.

Перша дружина відомого українського телеведучого Сергія Притули Юлія показала в Мережі нові фото своїх дітей, серед яких є і син від шлюбу з зіркою телебачення Дмитрик. Хлопець неймовірно виріс і змінився, росте справжнім красунчиком.

Перша дружина Притули показала нове фото їх дорослого сина
Перша дружина Притули показала нове фото їх дорослого сина

З Юлією Сергій Притула познайомився в 2007 році в Тернополі, у 2008 році вони стали батьками сина Дмитра. Коли пара вирішила розлучитися, Сергій зробив все, щоб дружина ні в чому не мала потреби, купив їй двоярусну квартиру площею 150 квадратних метрів, а сам з’їхав на квартиру 30 квадратів. Як він розповідав, в їх відносинах був дуже складний період і вони намагалися це подолати, але було пізно. Шоумен вважає, що вони просто пройшли точку неповернення і не змогли владнати розбіжності. Але їх син Дмитро став більш щасливим саме завдяки розлученню батьків, тому що побачив їх щасливішими окремо, ніж вони були разом.

Перша дружина Притули показала нове фото їх дорослого сина
Перша дружина Притули показала нове фото їх дорослого сина

Нагадаємо, Сергій Притула зараз одружений на Катерині Сопельник, з якою познайомився на роботі, коли ще був у першому шлюбі. Катерина працювала в шоу “Підйом”, а потім приєдналася до “Вар’яти Шоу”, але романтичні почуття між ними виникли набагато пізніше.

Телеведучий розповідав, що остаточно захотів створити сім’ю з Катериною, коли побачив, як вона тепло ставиться до його сина Дмитра, який залишився жити з батьком після розлучення з мамою.

Як виглядає родина Сергія Притули
Як виглядає родина Сергія Притули

В шлюбі Катерини Сопельник і Сергія Притули народилися дві дочки, Соломія і Стефанія. Кохана жінка телеведучого добре спілкується з його колишньою дружиною і вони взагалі дружать родинами, показуючи приклад, як можна розлучатися без скандалів і образ.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.