Зірка “Бідної Насті” та “Не народись вродливою” Петро Красилов показав красеня-сина: виріс копією батька

Зірка відомих серіалів "Бідна Настя" та "Не народись вродливою" Петро Красилов має дорослого сина, який виріс неймовірно схожим на батька-актора.

Російський актор Петро Красилов став улюбленцем мільйонів телеглядачок, коли на екрани вийшов серіал “Бідна Настя” з ним в головних ролях, він зіграв князя Михайла Репніна. Після виходу “Не народись вродливою” його популярність виросла ще більше, в ролі Романа Маліновського, віце-президента компанії “Zimaletto”, актор підкорив всіх жінок. Але з тих пір артист дуже сильно змінився – набрав зайві кілограми та помітно постарів, хоча йому тільки 45 років.

Петро Красилов показав красеня-сина
Петро Красилов показав красеня-сина

Як виявилося, у Петра є гідна заміна в особі його сина Івана. Спадкоємець з’явився у Красилова у відносинах з актрисою Наталією Селівановою, вони жили цивільним шлюбом і були разом недовго, міцну сім’ю не вийшло побудувати. Актор розстався зі своєю обраницею, залишивши її з малюком на руках.

Нещодавно Іван Красилов, якому виповнилося 20 років, засвітився на телебаченні в шоу “Зірки зійшлися”. Глядачі ахнули, побачивши хлопця, тому що він виявився настільки схожим зовні на свого зіркового батька, що міг би зіграти його в “Бідній Насті”.

Петро Красилов показав красеня-сина
Петро Красилов показав красеня-сина

Але йти акторським шляхом батьків Іван не збирається, він вчиться на юридичному факультеті і при цьому хоче змінити напрямок навчання і планує стати кухарем, паралельно працює офіціантом в кафе і вже сам заробляє.

Наталія Селіванова заявила, що Красилов не хотів спілкуватися з сином, але вона тримала зв’язок з його матір’ю, бабусею Івана, і через неї добилася аліментів на дитину:

Так як ми тісно спілкувалися з його мамою, то я через неї якимось чином заключила договір з адвокатом про аліменти

, – розповідала Селіванова в шоу “Зірки зійшлися”, куди прийшла з сином.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.