Хто найкрасивіша акторка Дизель Шоу: розбір зовнішності Вікторії Булітко, Яни Глущенко, Марусі Грицук та інших

Українська гумористична програма "Дизель Шоу" відома не лише кумедними номерами, але й красунями-акторками. Детальний розбір зовнішності найпопулярніших представниць "Дизель Студіо"

Жіноча краса спроможна на все та може підкорити собі абсолютно всі вершини цього світу. Жінки мають неперевершену силу, яка миттєво захоплює увагу та більше ніколи її не відпускає. Давно відомо, що найкрасивіші дівчата в усьому світі народжуються саме в Україні. Саме тому, коли справа доходить до порівняння зовнішності відомих українських зірок, важко визначитись, хто з них найбільш привабливий. Пропонуємо розібратись у тому, хто з акторок “Дизель Шоу” найкрасивіший, разом.

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко має незвичайну зовнішність та тендітну фігуру, яка робить її схожою на принцесу
Вікторія Булітко має незвичайну зовнішність та тендітну фігуру, яка робить її схожою на принцесу

Відома українська акторка, яка здобула свою популярність на сцені “Дизель Шоу” відрізняється незвичною та тендітною зовнішністю. Вікторія Булітко відносно невеликого зросту, а її тонка статура робить її схожою на казкову принцесу. Втім, привабливі риси обличчя знаменитості дозволяють усвідомити, що насправді вона – жива людина.

Якщо у мультфільмах принцес роблять занадто ідеальними, то Вікторія Булітко опанувала мистецтво бути природно привабливою. Можна довго й уважно дивитись на її обличчя, втім знайти недоліків не вдасться. Булітко без сумнівів може поборотись за звання найкрасивішої українки.

Яна Глущенко

Яна Глущенко має не лише симпатичну зовнішність, але й відрізняється цікавою особистістю
Яна Глущенко має не лише симпатичну зовнішність, але й відрізняється цікавою особистістю

Акторка з “Дизель Шоу” запам’яталась багатьом глядачам своєю сценічною роллю “типової білявки”. Яну Глущенко можна з легкістю назвати українською Барбі. Біляве волосся акторки завжди ідеально вкладене, а макіяж підібраний з урахуванням переваг її зовнішності. Тендітний стан та граціозна поведінка додають її образу елегантності. Втім, варто зазначити, що поза сценою артистка далеко не стереотипна білявка.

Маруся Грицук

Завжди усміхнена Маруся Грицук підкорює своїми яскравими очима
Завжди усміхнена Маруся Грицук підкорює своїми яскравими очима

На перший погляд здається, що у Марусі Грицук ідеально все. Кожен наступний погляд на акторку лише це підтверджує! Каштанове волосся гармонійно поєднується з яскравими очима, а щира усмішка прикрашає й без того привабливу зовнішність знаменитості. Варто зазначити, що накручене волосся пасує їй найбільше.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.