Як виглядала Тетяна Кравченко в молодості: таку Валюху Будько зі “Сватів” ви ще не бачили (ФОТО)

Прихильники та телеглядачі найбільше запам'ятали Тетяну Кравченко за її роль у телесеріалі "Свати". Втім, не всі пам'ятають, якою красунею Валюха Будько була в молодості

Відома акторка здобула свою популярність завдяки культовій ролі Валюхи Будько в телесеріалі “Свати”. Артистка разом зі своїми колегами створила неймовірну атмосферу сімейного затишку, а також зуміла зробити з чергової комедійної стрічки зі звичайним сюжетом серіал, який полюбили мільйони.

Хоча справжня популярність та визнання серед публіки наздогнало Тетяну Кравченко, коли та вже була в доволі солідному віці, у своїй молодості артистка відзначилась не меншим успіхом. Доволі дивно, чому знаменитість не покохали раніше, адже нині акторки з такою зовнішністю миттєво стають всесвітніми улюбленицями.

Тетяна Кравченко відзначилась своєю роллю у культовому серіалі та стала популярною в дорослому віці
Тетяна Кравченко відзначилась своєю роллю у культовому серіалі та стала популярною в дорослому віці

Тетяна Кравченко зі “Сватів” у молодості

Майбутня акторка з самого дитинства захоплювалась акторською майстерністю та відвідувала драматургічні гуртки та активно виступала на сцені. Її батьки одразу зрозуміли, що на їхню доньку чекає велике майбутнє, тому всіляко підтримували Тетяну Кравченко в її починаннях. Після завершення навчання у школі випускниця вирішила пов’язати своє життя з технічними науками та спробувала вступити на спеціальність “інженер-хімік”. Тетяна Кравченко не пройшла конкурс і саме тоді прийняла остаточне рішення – пов’язати своє життя з театром.

Тетяна Кравченко вирушила до Москви й з першої спроби вступила до театрального училища. Викладачі одразу помітили талант та прагнення юної Тетяни, а після завершення навчання вона почала працювати в “Ленкомі”, де одразу отримала декілька серйозних ролей. Акторська кар’єра Тетяни Кравченко стрімко закрутилась.

Так виглядала відома Валюха Будько зі “Сватів” одразу після завершення навчання в театральному училищі

У “Ленкомі” наставницею юної акторки стала дуже популярна тоді актриса Тетяна Пельтцер. Саме вона вперше заявила Кравченко, що ролі світських високопоставлених дам створені не для неї. Хоча одразу майбутня знаменитість сильно засмутилась, пізніше вона самостійно усвідомила, що їй ідеально підходять ролі простих та дуже добрих жінок.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.