У сукні для вагітних: Надя Дорофєєва, Лілія Ребрик та Тіна Кароль – фото “Дівчата щасливі та гарні”

Іноді здається, що прихильники чекають на народження зіркових нащадків навіть більше, ніж самі знаменитості. Пропонуємо ще раз подивитись, як виглядають українські зірки, які чекають на поповнення

Вагітність – складний, але приємний етап у житті майже кожної жінки. У час війни багато людей гостро усвідомили справжню цінність сім’ї та дитячого сміху. Прихильники завжди уважно стежили за особистим життям своїх кумирів, а особливо цікавив публіку момент вагітності. Так, пропонуємо пригадати, як виглядали українські знаменитості, коли носили під серцем свою дитину.

Тіна Кароль

Тіна Кароль вагітна першим сином
Тіна Кароль вагітна першим сином

Відома українська співачка завоювала шалену популярність серед своїх прихильників. З кожним роком все більше й більше людей захоплюються особистістю Тіни Кароль. Втім, окрім того, що знаменитість є талановитою співачкою, вона ще й любляча мати.

Тіна Кароль була одружена з продюсером Євгеном Огіром. 2008 року в закоханих народився син Веніамін. Чоловік Тіни Кароль помер 2013 року після тривалої боротьби з онкологією, втім співачка зуміла пережити горе та стала ще сильнішою.

Тіну Кароль запідозрили у вагітності
Тіну Кароль запідозрили у вагітності

Для виступу до Дня Незалежності України артистка обрала доволі цікавий образ, який створив зорову ілюзію. Так, прихильникам здалось, що знаменитість чекає на поповнення, втім артистка відповіла на всі підозри – найближчим часом у Веніаміна не з’явиться ні брата, ні сестри.

Лілія Ребрик

Відома українська акторка та телеведуча була вагітна двічі. У шлюбі з хореографом Андрієм Диким вона народила доньку Поліну та Діану. Наразі дітлахи Ребрик та Дикого перебувають на Заході України, доки саме подружжя повернулось працювати в столицю.

Вагітна Лілія Ребрик
Вагітна Лілія Ребрик

Знаменитість коментувала рішення залишити дітей у Чернівцях, де мешкають її батьки, й зазначила, що їй з чоловіком довелось аналітично подумати та з’ясувати, що там дітям наразі спокійніше.

Надя Дорофєєва

Час від часу шанувальники активізуються та починають закидати артистку запитаннями, коли на світ з’явиться її первісток. Більш того, деякі з прихильників не зупиняються на невинних питаннях і користуються фотошопом – для того, аби уявити, як виглядатиме їхній кумир під час вагітності.

Надя Дорофєєва вагітна
Надя Дорофєєва вагітна

Втім, навіть без фотошопу Надю Дорофєєву часто запідозрюють в тому, що вона приховує своє становище. Так, потрібно знаменитості лише одягнути оверсайз одяг і фанати одразу починають завалювати її привітаннями. Втім, зізналась співачка, найближчим часом вона не планує заводити дітей.

Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності
Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.