Як виглядає свекруха Насті Каменських – мама Потапа: 64-річна майстриня спорту з плавання (ФОТО)

Відомий український репер і продюсер Потап показав на фото свою 64-річну маму. Дивіться в нашій статті, як виглядає свекруха Насті Каменських.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських дуже відкриті для своєї численної аудиторії. Співачка в минулому створила блог на YouTube і показувала там свою маму Лідію Петрівну, але фанати цікавляться, як виглядає її свекруха Людмила Анатоліївна.

В 64-й день народження мами Потап виклав в Instagram її фото з онуком, сином репера від шлюбу з першою дружиною Іриною Горовою. Вони сиділи в ресторані і судячи з усього святкували 64-річчя Людмили Анатоліївни.

Як виглядає свекруха Насті Каменських – мама Потапа
Як виглядає свекруха Насті Каменських – мама Потапа

Багато користувачів Мережі відмітили в коментарях, як молодо жінка виглядає в своєму віці, у неї виразна зовнішність, довге світле волосся, струнка фігура.

Це не дивно, тому що Людмила є майстром спорту з підводного плавання, а також чемпіонкою світу з естафетного плавання, вона працює інструктором, персональним тренером та навчає юних спортсменів плаванню. Мама Потапа народилася в Києві і живе там, вона підтримує сина у всіх починаннях та добре ставиться до своєї невістки Насті Каменських, не зважаючи, що вона розлучила Потапа та Ірину Горову.

Нагадаємо, Олексій Потапенко офіційно в розлученні з першою дружиною з 2014 року, але останні 6 років шлюбу були чистою формальністю, тому що вже тоді у репера був роман з колегою по дуету.

Колишня родина Потапа
Колишня родина Потапа

Розлучення пройшло спокійно і без скандалів, у колишнього подружжя є спільний бізнес в музичній індустрії, а також спільний син Андрій. Саме Потап був ініціатором розриву відносин з Іриною і зізнався, що йому було дуже складно, але він щасливий, що зробив цей крок тоді і послухав своє серце.

Настя Каменських до шлюбу з Олексієм Потапенком теж мала роман з іншим чоловіком, але офіційно заміжньою раніше не була.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.